"Gerçekten" haber verir 02 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

BAŞARISIZ OLDUK

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımının UEFA Şampiyonlar Ligi için koyduğu hedefe ulaşamadığını belirterek, ''Takımımız böylece hem taraftarlarımızı hem de bizi hayal kırıklığına uğratmıştır'' dedi. Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü'nün yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin 70. sayısında yer alan, ''İçinde bulunduğumuz dönemi aşacağız'' başlıklı yazısında, Fenerbahçe'nin tüm takımlarının ve sporcularının, yarıştığı tüm branşlardaki tek hedefinin başarı olduğunu vurgulayarak, ''Başarının göstergesi ise; kazanılan şampiyonluk, kupa ve madalyalardır. Her sezon takımlarımızdan ve sporcularımızdan beklentimiz, performanslarını daha ileri götürmeleri ve başarıda istikrarı yakalamalarıdır. Futbol takımımıza yaptığımız yatırımlar bu hedef doğrultusunda olmuştur. Ancak futbol takımımız UEFA Şampiyonlar Ligi için koyduğumuz hedefe ulaşamamış, hem taraftarlarımızı hem de bizleri hayal kırıklığına uğratmıştır'' dedi. Dinamo Kiev takımı ile Kiev'de oynayacakları maçın, futbol takımının UEFA Kupası'na katılması için son şans olduğunu kaydeden Yıldırım, şöyle devam etti:

MAZERET KABUL ETMİYORUM

''Beklentimiz teknik ekibimiz ve futbolcularımızın bu son şansı iyi bir şekilde kullanması ve UEFA Kupası'na kalarak camiamızı gururlandırmasıdır. Bunun için çok çalışmak, sahada savaşmak, varını yoğunu ortaya koyarak taraftarımıza bu mutluluğu yaşatmak futbolcularımız için bir borçtur. Takımımız ancak UEFA Kupası'na katılarak taraftarımıza Şampiyonlar Ligi'nde yaşattığı üzüntüyü ve hayal kırıklığını bir nebze olsun giderebilir. Bizler bunun farkındayız ve var gücümüzle bize düşen görevi yerine getirme gayretindeyiz. Teknik ekibimizin de futbolcularımızın da maç tarihine kadar sadece bu gayret ve düşünce içinde olmaları gerektiğini, bunun için daha çok çalışacaklarını biliyor ve onlara güveniyoruz.'' Başkan Yıldırım, sezon başından beri yaşanan ciddi sakatlıkların, yeni hoca ve yeni sisteme uyum sürecinin, ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde yaşadıkları hayal kırıklıklarına etkisi olduğunu düşündüklerini ifade ederek, ancak bunun bir mazeret olmadığını dile getirdi. Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde kendilerini gururlandıran sonuçları alan futbolcuların üzerlerinde taşıdıkları şerefli formanın hakkını vereceğine inandıklarını söyleyen Yıldırım, ''UEFA Kupası'nı sezon başında bir hedef olarak görmemekle birlikte gelinen noktada, takımımızın UEFA Kupası'na kalması halinde yeni hedefimiz stadımızda oynanacak final olmalıdır'' diye konuştu.

02.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Güneş, Kore'de şampiyonluğa koşuyor

  BAŞARISIZ OLDUK

  Karizmatik hoca şart

  G.Saray-Hertha Berlin maçını İtalyan hakem yönetecek

  Efes, Darüşşafaka'dan Cliff Hammonds'u aldı

  Polat: G.Saray'da istikrar yok

  Trabzon'un altın dönemi

  Zirveye heyecan geldi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır