"Gerçekten" haber verir 02 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Zirveye heyecan geldi

TÜRKCELL Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, haftayı yine beraberlikle kapadı, ancak liderlik koltuğundan vazgeçmedi. Beşiktaş ile arasındaki puan farkını bu hafta 3'e çıkaran Trabzon ekibi, bu hafta deplasmanda Kayserispor'un konuğu oldu. Karşılaşmadan 1-1 eşitlikle ayrılan Trabzonspor, 2 haftadır galibiyet elde edememesine rağmen birinciliği kimseye kaptırmadı.

DERBİYİ ALAN FENERBAHÇE 5. SIRADA

Beşiktaş ise bu hafta derbi maçta Fenerbahçe'ye 2-1 yenildi. Siyah-beyazlı ekip, geçen hafta aldığı Eskişehirspor galibiyetinin de etkisiyle bu puan kaybından fazla etkilenmedi ve averajla 2. sıradaki yerini korudu. Geçen haftadan golsüz beraberlikle çıkan Galatasaray ve Fenerbahçe ise bu haftayı galibiyetle kapatarak birer basamak yükseldiler. Fenerbahçe, derbi maçta karşılaştığı Beşiktaş'tan aldığı 3 puan ve averajla 1 basamak atlayarak 5. sıraya yerleşti.

BAROS DURDU DURDU 3 GOLLE PATLADI

Haftanın son maçında Hacettepe'yi konuk eden Galatasaray ise Baros'un attığı 3 golle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı ve 5. sıradan 4. sıraya terfi etti. Geçen hafta 3. sırada yer alan Ankaraspor, bu hafta Ankara derbisinde Ankaragücü'ne 1-0 yenilerek, ilk 3'teki yerine veda etti. Haftayı puan alamadan kapatan Ankaraspor, takipçisi Sivasspor'un Gaziantepspor'u 3-0 yenerek elde ettiği 3 puanın da etkisiyle 6. sıraya kadar geriledi. Sivasspor ise Galatasaray'ın hemen üstünde 3. sıraya yerleşti.

MAÇ BAŞINA 2,5 GOL DÜŞTÜ

Ligde 23 golün atıldığı bu haftada, 5 maçı ev sahibi, 1 maçı da konuk ekip kazanırken, 3 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Ayrıca, Eskişehirspor'un Denizlispor'u 4-3 yendiği maç haftanın en gollü karşılaşması oldu.

02.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Güneş, Kore'de şampiyonluğa koşuyor

  BAŞARISIZ OLDUK

  Karizmatik hoca şart

  G.Saray-Hertha Berlin maçını İtalyan hakem yönetecek

  Efes, Darüşşafaka'dan Cliff Hammonds'u aldı

  Polat: G.Saray'da istikrar yok

  Trabzon'un altın dönemi

  Zirveye heyecan geldi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır