"Gerçekten" haber verir 12 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

“Fenerbahçe UEFA’ya bile kalamadı”

İspanyol basını, Şampiyonlar Ligi ''G'' Grubu'nda dün akşam oynadığı maçta deplasmanda Dinamo Kiev'e 1-0 yenilen Fenerbahçe için, ''Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan Fenerbahçe, bu sezon UEFA'ya bile kalamadı'' yorumunda bulundu.

Marca gazetesi, ''Başarısızlığa uğruyor ve UEFA'nın bile dışında kalıyor'' başlığını atarken, Aragones'in takımının finalin kendi stadında oynanacağı UEFA Kupası dahil, Avrupa'daki tüm kupaların dışında kaldığını yazdı. Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev'den daha düşük bir takım olmadığını kaydeden Marca, ancak sarı-lacivertlilerden Güiza, Deivid, Josico ve Roberto Carlos'un yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediğini savundu. AS gazetesi de, ''Luis Aragones'den UEFA'ya güle güle'' ifadesini başlığına çıkararak, ''Avrupa'da oynamak için çok tutkulu olmadığını gösteren Fenerbahçe'yi durdurmak için her zamanki gibi Eremekon'un bir golü yeterli oldu'' değerlendirmesini yaptı.

12.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Aragones ‘Devler Ligi’nde sınıfta kaldı

  “Fenerbahçe UEFA’ya bile kalamadı”

  “Üç büyükler” masada terleyecek

  Galatasaray ile Gençlerbirliği’nin 75. mücadelesi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır