"Gerçekten" haber verir 21 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

DP’den başörtülü aday

DP, başörtülü Günaydın Altınok’un da aralarında olduğu 7 il ve 300’e yakın ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıkladı. Altınok, Ankara’nın Bala İlçesi adayı olarak açıklandı. DP’nin açıkladığı il belediye başkan adayları şöyle: Yalova: Yakup Koçal, Kırıkkale: Mahir Yılmaz, Uşak: Coşkun Torlak, Ardahan: Mikail Kayatürk, Amasya: Süleyman Taşdemir, Siirt: Ahmet Arıtürk, Bilecik: Cengiz Doğaz.


Benim de hatalarım var

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, “Benim de çok hatalarım ve yanlışlarım var. Kırdığımız insanlar var. Ama bunlar bizim beşerî zaaflarımızdır. Yani iste

Türkiye’yi ziyaret et

ABD’de yayınlanan Washington Post gazetesinde bir makale kaleme alan Mısırlı profesör Sadettin İbrahim, Obama’nın Başkan olarak ziyaret edeceği ilk Mü


  Bush ve Abbas biraraya geldi

ABD Başkanı George W. Bush ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Beyaz Saray’da biraraya geldiler.


  İsrail’den füze saldırısı

İSRAİL, Gazze Şeridi’nin kuzeyine bir füze saldırısı düzenledi. Saldırıda ilk bilgilere göre 1 Filistinli öldü.


  İşsiz gençlerin AB fırsatı

TÜRKİYE Teknik Elemanlar Vakfı (TÜTEV) Çorum Şubesi tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği tarafından kabul edilen ‘’İstihdama Dayalı CNC Programcısı ve Operatörü Yetiştirme Projesi’’ sayesinde işsiz gençlere meslek sahibi olma yolu açılacak.


  ‘Güneydoğu, kendini taşıyamıyor’

İNŞAAT Mühendisleri Odası (İMO) Diyarbakır Şube Sekreteri Turan Kapan, Diyarbakır’daki mevcut yapıların yüzde 80’inin iskan ruhsatı olmadığını söyledi.


  Köye dönüş meyvelerini veriyor

MARDİN Vali Yardımcısı Niyazi Ulugölge, Köye Dönüş Projesi kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde 25 bin haneden 151 bin 469 kişinin eski yaşadığı köylerine geri dönüşlerinin sağlandığını söyledi.


  Trafiğe çıkmadan ceza yedi

AYDIN’IN Söke ilçesinde, 2005 yılında sıfır kilometre otomobil alan emekli polis memuruna, 2004 yılında İstanbul Samandıra’da aracı ile OGS gişesinden izinsiz geçtiğine dair kesilen 35 YTL’lik ceza makbuzu geldi.


  Bir çocuğun bayramı

ŞEHİR hayatı bayramları geleneklerden kopuk bir şekilde yaşanmasına yol açıyor.


  Fahiş zam iddiası

BURSA'DA Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ait n büro, dükkân gibi iş yerlerinin kiralarının yüzde 250’ye varan oranlarda arttırıldığı öğrenildi.


  8 bin 647 polise soruşturma

İÇİŞLERİ Bakanı Beşir Atalay, bu yıl yapılan soruşturmalar sonucunda, 8 bin 647 polise çeşitli disiplin cezaları verildiğini açıkladı.


  Meclis içtüzüğü değişiyor

TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın teklifiyle, Meclis İçtüzüğünde değişiklik yapmak üzere oluşturulan ‘’İçtüzük Uzlaşma Komisyonu’’, farklı ülkelerdaki uygulamaları yerinde gördü.


  Arıtman’a partisinden uyarı

CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman’a, 2 televizyonun ana haber bültenine grup yönetiminden izinsiz katıldığı için uyarı yazısı gönderildi.


  İktisat duâyeni ölümünün 1. yıl dönümünde anıldı

SABAHADDİN Zaim, ölümünün 1. yıl dönümünde, Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen sempozyumla anıldı.


  İHH, 12 bin kişiyi göz ameliyatı yaptırdı

İNSANÎ Yardım Vakfı (İHH), 1 yıl içerisinde 12 bin katarakt sorunu bulunan Afrikalı’nın ameliyat edildiğini ve ışığa kavuştuğunu bildirdi. İHH’den yapılan yazılı açıklamada, İHH ve Dayanışma Vakfı işbirliğiyle geçen yıl Afrika ülkelerinde başlatılan katarakt ameliyatları projesinin devam ettiği belirtildi.


  5 bin köy okuluna internet bağlanacak

MİLLÎ Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 1-1.5 ay içinde 5 bin köy okuluna Türk Telekom tarafından internet bağlanacağını bildirerek, ‘’Böylelikle internet ulaşımının olmadığı okulumuz kalmayacak’’ dedi.


  13 ilin emniyet müdürleri değişti

AYDIN, Hakkâri, Kilis, Şanlıurfa ve Şırnak’ın emniyet müdürleri Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınırken, bu illerin de aralarında bulunduğu 13 ilin emniyet müdürlüklerine atamalar yapıldı.


  Adlî Tıp’ta görev değişimi

ADLÎ Tıp Kurumu Altıncı Adlî Tıp İhtisas Kurulu Başkanlığı için psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Bayram Mert Savrun görevlendirildi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır