"Gerçekten" haber verir 11 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

İKİ ALBAY, İKİ ÜSTEĞMEN

Zekeriya Öz dahil, beş Cumhuriyet savcısı tarafından sorgulanan Albay C.K, Albay M.K, Üsteğmen T.Ö.K ve Üsteğmen M.S. hakkında, “Ergenekon terör örgütüne üye olmak” gerekçesiyle tutuklanmaları talebiyle sevk edildikleri İstanbul nöbetçi 9. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklama kararı verildi.

Muvazzaf subaylar tutuklandı

“Ergenekon” soruşturması kapsamında çeşitli illerde gözaltına alınan ve savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen muvazzaf subaylardan 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra Beşiktaş Merkez Komutanlığı’nda tutulan Albay C.K, Albay M.K., Kurmay Albay C.H., Binbaşı E.Ç., Üsteğmen M.S. ve Üsteğmen T.Ö.K., önceki gün Gümüşsuyu Askeri Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Burada Zekeriya Öz’ün de aralarında bulunduğu 5 Cumhuriyet savcısı tarafından sorgulanan subaylardan Kurmay Albay C.H ve Binbaşı E.Ç serbest bırakıldı. Albay C.K, Albay M.K, Üsteğmen T.Ö.K. ve Üsteğmen M.S, ‘’Ergenekon terör örgütüne üye olmak’’ suçundan tutuklanmaları talebiyle İstanbul Nöbetçi 9. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sevk edildi. Yaklaşık 4 saat süren yargılamanın ardından subaylar tutuklandı. Tutulanan subaylar askeri görevlilerce bir minibüs ile Beşiktaş İnzibat Bölük Komutanlı’ğına götürüldü. Tutuklu subaylar, yaklaşık 2 saat sonra İnzibat Bölük Komutanlığı’ndan alınarak Hasdal’da bulunan askeri cezaevine götürüldü.

KILINÇ VE ŞAHİN ADLİYEDE

Soruşturma kapsamında gözaltına alınanlardan bazıları dün sabah adliyeye getirildi.

Eski MGK Genel Sekreteri Emekli Orgeneral Tuncer Kılınç, eski Özel Hareket Daire Başkan Vekili İbrahim Şahin’in de aralarında bulunduğu 11 kişi İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardırdan bir minibüsle Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Şüpheliler, adliyeye hakim ile savcıların kullandığı kapıdan alındı. Soruşturmada, çeşitli illerde gözaltına alınarak İstanbul’a getirilen bazı şüphelilerin de emniyetteki işlemlerine devam edildiği belirtildi. Soruşturmada, çeşitli illerde gözaltına alınarak İstanbul'a getirilen bazı şüphelilerin de emniyetteki işlemlerine devam edildiği belirtildi.

11.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İKİ ALBAY, İKİ ÜSTEĞMEN

  SAVCI ÖZ, İSTANBUL EMNİYETİNİ ZİYARET ETTİ

  Suikast listesi ele geçirildi

  ŞAHİN’E TALİMAT VEREN KİM?

  Gül: Özgür basın, demokrasinin temel unsurlarından biri

  Kazılara devam edildi

  Doğalgaz indirimi ay sonunda

  En pahalı benzin bizde

  Sözleşmeli personele yüzde 4 zam

  Hamassız çözüm olmaz

  Kadınlar, Filistin’de barış için toplandı

  Vahşete karşı yola çıktılar

  Vatandaşı ilâçsız bırakmayız

  Hasta da, eczacı da mağdur

  Metrobüs Şubat’ta Kadıköy’de

  Samandıra’da ‘Büyük’ değişim

  Özürlülere eğitimin desteği arttı

  Öğrencilerden Filistin’e tedavi için yardım

  600 bin öğretmenimiz var

  Yabancı dilde eş değerlik puanları yeniden belirlendi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır