"Gerçekten" haber verir 14 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Dünya

Vahşi ve acımasız savaş

Kan ve gözyaşının dinmediği Gazze Şeridi’nde yaşayanlar çoluk çocuk, kadın erkek, yaşlısı genci, sivili militanı aynı kapanın içinde kısılmış vaziyette, ayırım gözetmeksizin gelen “ölüme” isyan ediyor.

Gazze’nin en büyük hastanesi Şifa’nın bir doktoru isyanını, “Bu savaşta kural yok... İnanılmaz ve vahşi” sözleriyle dile getiriyor.

Bombardımanlardan, füze ve top atışlarından iki haftada 4 binin üzerinde kişinin yaralandığı Gazze’de, her dakika aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda yaralının akın akın getirildiği Şifa hastanesinin, “Gördüklerimden artık hissizleştim. Aileme bile bir şey olsa beni etkilemeyecek sanıyorum” diyen doktoru, 5 gündür evine gitmeden gece gündüz ameliyat yaptığını anlattı. Doktor, “Sabahlara kadar aralıksız çalışıyoruz. Bitmiyor... Her dakika yenileri geliyor. 5 günde 100 ameliyat yaptım. Ameliyat ettiklerim arasında hiç militan yoktu. Savaşçıları tipinden anlarsınız. Gelenler çoluk çocuk, kadın, yaşlı... Çocukların çoğu 16’sının altında. Hamaslıların Gazze’de ayrı hastanesi mi var oraya gitsinler? Zaten hastane sayısı belli” dedi. İsrail askerlerinin Gazze’ye girmeye çalıştıklarını ama giremediklerini, sokakta militanlara bir şey yapamadıklarını söyleyen doktor, “Madem girmek istiyorsunuz girin. Alın Hamas’ı... Öyle yapmıyorsunuz. Füze gönderip çoluk çocuğu öldürüyorsunuz. Bundan mutlu mu oluyorsunuz? Bu tam bir hainlik” diye konuştu.

14.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İSRAİL İNSAN HAKKI TANIMIYOR

  BM’den bir karar daha

  Vahşi ve acımasız savaş

  RİCE’E BASKI YAPTIRMIŞ

  “Fevkalâde bir iş yaptık”

  Hamas’tan Mısır’a hayır

  NORMAL BİR İNSAN GİBİ YAŞAMAK

  “YENİ BOMBALARI ÜZERİMİZDE DENİYORLAR”

  Azıcık vicdanı varmış!

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır