"Gerçekten" haber verir 02 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Sorumsuz Ayhan

Galatasaray'ın Denizli maçında iki önemli değişikilği göze çarptı. Birincisi Servet Çetin'in dönmesiyle defans dengesinin düzenine girmiş olması. Diğeri de Nonda'nın görev almasıyla G.Saray'ın hücum organizasyonlarındaki rahatlığıydı. Servet'in dafansa getirdiği güven, diğer defans oyuncularını da rahatlatıyor. Meira ile uyumu güzel. Skibbe bu defans bloğunu sakatlıklar olmazsa bozmayacak. Ancak G.Saray için bunu söylemek zor.

Nonda gerçekten iyi olduğu zaman son derece faydalı bir oyuncu. Ümit Karan gibi dağınık değil. Topu iyi kullanıyor. Çok iyi yerlere koşular yaparak diğer oyunculara alanlar açıyor. G.Saray iki forvet oynayacaksa mutlaka biri Nonda olmalı. Skibbe, Nonda'dan daha çok faydalanmalı.

G.Saray'da kaptan olarak sahaya çıkanlara bir haller oluyor. Sivas maçında sahaya kaptan çıkan Ümit Karan'dan oyundan atılmıştı. Bu defa da Ayhan atıldı. G.Saray kaptanlığı bu kadar lakaytlıkları kaldırmaz. Ayhan son derece kaliteli ender bir orta saha oyuncusu. Bazan öyle işler yapıyor ki, güzel hasletlerini nötr ediyor. İkinci sarı kartı adeta bile bile gördü.

Kartı görmeden önceki bir pozisyonda rakibe yaptığı bilinçli harekette kartlıktı. Hakem bunu zannediyorum yakalayamadı. Sivas'ta hafta içinde çok önemli kupa rövanş maçı var. Ayhan da burada olmayacak. Bu sorumsuzlukta birisine G.Saray'ın kaptanlığı yakışmıyor. Nonda'yı kulübeye gelip koşmuyor diye şikayet eden Ayhan'ın takımını eksik bırakması ukalaklıktan başka bir şey değil.

Denizlispor ise sezon başında daha etkili olan bir takımdı. Yıllarını takıma veren Roman Kratocwill'i gönderen yönetim yeni oyuncular transfer etmiş. Teknik Direktör Ümit Kayıhan için seyircilerin "istifa" diye bağırmaları için henüz çok erken. Çünkü daha iki idman yapıp müsabakaya çıkan bir oyuncudan tam uyum beklemek yanlış olur. Hem hocanın da Denizlispor'da görev aldığı çok fazla olmadı. Biraz zaman tanımak lazım. Kaynaşma, uyum, sitemi uygulama öyle kısa sürede olan işler değil.

SAİD OKUR

02.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sorumsuz Ayhan

  ZİRVEDE BÜYÜK ÇEKİŞME

  SİVAS G.SARAY'I BEKLİYOR

  NONDA: GEÇEN SENEKİ ÜNVANLARI KORUMALIYIZ

  Kratochvil Denizlispor'da iz bırakarak ayrıldı

  Özgener Akçaabat Sebatspor kulüp binasını çok beğendi

  Aybaba: İkinci yarının flaş ekibi G.Birliği olacak

  Mehmet Okur'un 18 sayısı Utah Jazz'ı kurtaramadı

  Yunanistan'da voleybol maçı sonrası arbede çıktı

  Dünya kartopu oynama rekoru kırıldı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır