"Gerçekten" haber verir 02 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

ZİRVEDE BÜYÜK ÇEKİŞME

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, zirve yarışı yolunda rakiplerin puan kaybına değil, önce kendi kazandıkları puanlara baktıklarını söyledi.

Yanal, Ankaraspor karşısında galip gelerek istedikleri sonucu aldıklarını ve bundan sonraki maçlarda da aynı beklenti içinde olduklarını belirtti. Zirve yarışında yollarına devam ettiklerini ifade eden Yanal, ''Ben puan hesabı yapmak istemiyorum. Kazandıkça daha da iyi hale geliyoruz. Oyuncularımızın güveni arttıkça kalite de artıyor. Rakiplerimizin değil bizim ne yaptığımız önemli. Rakipler puan kaybederse bizim için avantaj olur ama biz önce kendi kazandığımız puana bakıyoruz'' diye konuştu. Yanal, Cumartesi günü bordomavili takım forması altında ilk maçına çıkan Brezilyalı futbolcu Alanzinho'nun kendini kanıtlamış bir oyuncu olduğunu söyledi. Alanzinho'nun yapabileceklerini bildiğini ifade eden Yanal, ''Bizimle bir antrenmanda birlikte oldu ve maça çıktı. Hızlı bir şekilde takıma adapte olacaktır'' dedi.

GÖKHAN VE UMUT GOLLERİYLE İŞBAŞINDA

Gökhan Ünal ve Umut Bulut, Trabzonspor'a adeta hayat veriyorlar. Gökhan Ünal 8 gol, Umut Bulut da 7 gol olmak üzere bordomavili takımda 26 golün 15'ini atmayı başardılar. İki futbolcu, gollerin yüzde 58'ini kaydetmiş oldu. Ligde 38 puanı bulunan Trabzonspor, bu iki oyuncun gol attığı maçlarda 29 puan topladı. Gökhan Ünal, Ankaraspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, ''İkinci yarıya Fenerbahçe beraberliği ve Ankaraspor galibiyetiyle başladık. Önümüzdeki maçlarda galibiyet serisi yakalamak ve sezon sonunda hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz'' dedi. Gökhan, Ankaraspor maçında güzel bir gol attığını kaydederek, ''Gollerin devamı gelecek. Gelecek haftalar hem ben hem takımım adına daha da iyi olacak'' diye konuştu. Umut Bulut ise Ankaraspor galibiyetiyle yollarına devam ettiklerini ifade ederek, ''Her maça galibiyet için çıkıyoruz. İnanmış bir kadromuz var. Sezon sonunda şampiyon olmak için son maça kadar elimizden geleni yapacağız'' dedi.

02.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sorumsuz Ayhan

  ZİRVEDE BÜYÜK ÇEKİŞME

  SİVAS G.SARAY'I BEKLİYOR

  NONDA: GEÇEN SENEKİ ÜNVANLARI KORUMALIYIZ

  Kratochvil Denizlispor'da iz bırakarak ayrıldı

  Özgener Akçaabat Sebatspor kulüp binasını çok beğendi

  Aybaba: İkinci yarının flaş ekibi G.Birliği olacak

  Mehmet Okur'un 18 sayısı Utah Jazz'ı kurtaramadı

  Yunanistan'da voleybol maçı sonrası arbede çıktı

  Dünya kartopu oynama rekoru kırıldı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır