"Gerçekten" haber verir 08 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Dünya

Hamas heyeti yeniden Mısır’da

HAMAS heyetinin, İsrail ile Gazze Şeridi’nde uzun süreli bir ateşkes anlaşmasının görüşmeleri için Mısır’a gittiği bildirildi.

Associated Press ajansının haberinde, Gazze’de Hamas’ın önde gelen liderlerinden Mahmud Zahar’ın bir diğer Hamas yetkilisiyle birlikte Mısır’a geçtiği ve bugün Mısırlı yetkililerle görüşmesinin beklendiği kaydedildi. Bu arada Hamas’ın üst düzey yetkililerinden İzzet El Rişk, örgütün, İsrail ile 18 aylık bir ateşkes anlaşmasına karşı çıkmadığını, ancak Gazze Şeridi’ne uygulanan ablukanın kaldırılmasının, anlaşmanın parçası olmak zorunda olduğunu söyledi. Rişk, ayrıca Hamas’tan yetkililerin Sudanlı yetkililerle görüştüğü Hartum’da yaptığı açıklamada, bir Hamas heyetinin Kahire’ye gitmesinin beklenmediğini kaydetti. İzzet El Rişk, “(İsrail Başbakanı) Ehud Olmert’in bir yardımcısı Kahire’de. Neler olduğu hakkında henüz bir şey duymadık. Mısır’daki kardeşlerimize incelemelerimizi sunduk ve İsraillilerle temaslarını tamamladıktan sonra verecekleri cevabı bekliyoruz” dedi.

08.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  NATO’dan Rusya’ya: ‘19. yüzyıl bakışını bırak’

  Bir tartışma da Putin ile Barroso’dan

  Meş'al’den Arap ülkelerine veryansın

  İsrail, Gazze’deki tünelleri vurdu

  Obama, çekilme seçeneklerini inceliyor

  Hamas heyeti yeniden Mısır’da

  İran: Silâhlarımızı kendimiz üretiyoruz

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır