"Gerçekten" haber verir 10 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Üç büyükler düşüşte

TÜRK futbolunda ''Üç Büyükler'' olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, bu sezon, geçen sezona oranla daha başarısız bir performans ortaya koyuyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray takımları, bu sezon 19. haftalar itibariyle, 2007-2008 sezonundan daha az puan toplayıp, puan cetvelinde de daha alt sıralarda yer aldılar. Galatasaray ve Beşiktaş, geçen sezona oranla 5, Fenerbahçe ise 7 puan daha az topladı. Geçen sezon 19. hafta sonrasında 42 puan toplayan ve 2. sırada yer alan Galatasaray, bu sezon ise ancak 37 puan toplayıp, 3. sıraya yerleşti. Beşiktaş ise geçen sezon 40 puan toplayıp puan cetvelinde 4. olurken, bu sezon ise 35 puan toplayabildi. Siyah-beyazlıların sıralamadaki yeri ise değişmedi. ''Üç Büyükler'' içinde en büyük düşüşü yaşayan takım ise Fenerbahçe oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle şampiyonluk yolunda büyük bir yara alan Fenerbahçe, bu sezon 34 puan toplayıp 5. sırada yer aldı. Sarı-lacivertliler, geçen sezon ise 7 puan daha fazla toplamış ve 41 puanla kendine 3. sırada yer bulmuştu.

19. HAFTADA SİVASSPOR VE TRABZONSPOR İLK SIRADA

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray bu sezon düşüşe geçerken, Sivasspor 2 puan daha az almasına rağmen liderliğini korudu, Trabzonspor ise en büyük çıkış yakalayan takım oldu. Geçen sezon 19. hafta sonunda 43 puanla liderlik koltuğunda bulunan Sivasspor, bu sezon aynı dönemde 41 puana ulaştı ve yine liderlik koltuğunda yer aldı. Trabzonspor ise geçen sezon 19. hafta sonunda 22 puanla 11. sırada bulunurken, bu sezon büyük bir çıkış yakalayıp 19 puan daha fazla toplayarak 41 puana ulaştı ve averajla 2. sırada iddiasını sürdürdü.

10.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Üç büyükler düşüşte

  Millî Takım kalesi ‘alarm’ veriyor

  SİVAS ARTIK UMUTLU OLABİLİR

  F.BAHÇE YARIŞTAN KOPUYOR MU?

  Gündem yine hakemler

  SİVAS VE TRABZON'UN YÜZÜ GÜLÜYOR KARLI ÇIKTI

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  HAFTANIN PROGRAMI

  PUAN DURUMU

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır