"Gerçekten" haber verir 10 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

SİVAS VE TRABZON'UN YÜZÜ GÜLÜYOR KARLI ÇIKTI

TÜRKCELL Süper Lig'in 19. haftası tamamlanırken, Sivasspor liderliğini sürdürdü. Sahasında konuk ettiği Kocaelispor'u 2-0'lık skorla geçen Sivasspor, puanını 41'e çıkararak averajla ilk sıradaki yerini korudu. Trabzonspor ise sahasında Ankaragücü'nü 90. dakikada attığı golle 2-1 yenmeyi başardı. Bordo-mavili takım, puanını 41'e çıkartarak bu haftayı da averajla 2. sırada tamamladı. Galatasaray, sahasında konuk ettiği Kayserispor ile 1-1 berabere kalırken, Beşiktaş, Konyaspor deplasmanından 0-0'lık sonuçla ayrıldı. Bu sonuçlardan sonra Galatasaray 4, Beşiktaş ise 6 puan farkla liderin gerisinde bulunuyor. 19. haftanın son maçında ise Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyesspor'a 2-0 yenilerek 5. yenilgisini aldı. Fenerbahçe bu yenilgi ile birlikte lider Sivasspor'un 7 puan gerisinde kaldı ve şampiyonluk yarışında büyük bir yara almış oldu.

ANTALYASPOR'UN UMUTLARI ARTTI

Ligin alt sıralarında ise Antalyaspor dışında kalan bütün takımlar puan kaybetti. Sahasında Denizlispor'u ağırlıyan ve bu zorlu mücadeleyi 2-1 kazanan Antalyaspor puanını 19 puana çıkararak bir nebze olsun korku dolu dönemi atlatmış bulunuyor. Ligin 19. haftasında 5 maçı evsahibi takım, 1 mücadeleyi de deplasman takımları kazanırken, 9 karşılaşma ise berabere sonuçlandı ve toplam 21 gol atıldı. Denizlispor, Ankaragücü, Kocaelispor ve Hacettepe alt sıralardan kurtulmak için büyük bir mücadele örneği vermelerine karşın bu hafta da istedikleri sonuçları alamayarak taraftarlarını üzdüler.

10.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Üç büyükler düşüşte

  Millî Takım kalesi ‘alarm’ veriyor

  SİVAS ARTIK UMUTLU OLABİLİR

  F.BAHÇE YARIŞTAN KOPUYOR MU?

  Gündem yine hakemler

  SİVAS VE TRABZON'UN YÜZÜ GÜLÜYOR KARLI ÇIKTI

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  HAFTANIN PROGRAMI

  PUAN DURUMU

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır