"Gerçekten" haber verir 11 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Lincoln'e gösterilen 2 sarı kart da doğru

TÜRKCELL Süper Lig'de oynanan maçlarda yaşanan hakem hataları ve kulüplerin yayınladığı deklarasyonlarla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Oğuz Sarvan, yönetici ve oyuncuları suçladı.


A Millîler Fildişi Sahili önünde

2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta mücadele eden (A) Milli Futbol Takımı, özel maçta bugün İzmir'de Fildişi Sahili ile karşılaşaca

Beşiktaş'ın rüyası açılıyor

BEŞİKTAŞ Kulübü'nün en önemli projelerinden biri olan BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi'nin açılışı, bugün düzenlenecek törenle gerçekleştirilecek.


  FİLEDE TÜRK DERBİSİ

VOLEYBOLDA Indesit Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off ilk tur ilk maçında iki Türk takımı Vakıfbank Güneş Sigorta ile Eczacıbaşı Zentiva, bugün İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Haldun Alagaş Spor Salonu'ndaki ilk randevu saat 16.30'da başlayacak.


  Bank Asya'da 21 antrenör değişti

BANK Asya 1. Lig'de 21. haftanın ardından görevinden ayrıldığını açıklayan Ercüment Coşkundere, bu sezon ligde takımından ayrılan 20. teknik direktör oldu.


  Bilardo sporu kahvehane köşelerinden kurtulamadı

BİLARDO sporu, kahvehane köşelerinden bir türlü kurtulamıyor.


  Prof. Sevim toprağa veriliyor

GAZİ Üniversitesi Spor Salonu'nda, dün akşam, spor yaptıktan sonra geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat eden, Türk sporunun duayen isimlerinden Prof. Dr. Yaşar Sevim, bugün son yolculuğuna uğurlanacak.


  Delgado çalışmalara başladı

BEŞİKTAŞ, Trabzonspor ile yapacağı derbinin hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır