"Gerçekten" haber verir 11 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

Tunceli’de yardımlar durduruldu

Tunceli Valiliğince fakir vatandaşlara yapılan eşya yardımı dün savcılığın talimatıyla durduruldu. Günlerdir tartışmalara yol açan yardım dağıtımı dün sabah Cumhuriyet Mahallesinde erken saatlerde devam ederken, Savcılık Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Güneş’i adliyeye çağırdı. Savcı kararı muhtara bildirdikten sonra, yardım dağıtımı saat 11.00’de sona erdirildi. YSK Başkanı, yardımların seçim öncesinde dağıtılmasının doğru olmadığını açıklamıştı.


AMBULANSTA BİR BUÇUK SAAT MUAYENE

'Ergenekon'' soruşturması kapsamında tutuklu bulunan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz GATA Haydarpaşa Hastanesine sevk edildi. Ersöz, götürüldüğü Haseki

Mahkemeden “Ne zaman ‘Ergenekon’ denildi?” sorusu

Ankara 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ile İstanbul Emniyet Müdürlüğünden, operasyona, hangi aşamada “Ergenekon” adının veri


  SGK, diş tedavisinde özele açılmaya hazırlanıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), diş tedavisinde serbest diş hekimlikleri ve özel sağlık kurum ve kuruluşlarıyla sözleşme yapmaya hazırlanıyor.


  Baykal’a demokratik laiklik mesajı

CHP Lideri Baykal, partisinin bürosunu açmak için gittiği Brüksel’de AB Komisyonunun genişlemeden sorumlu üyesi Olli Rehn ile görüştü. Görüşmeyle ilgili açıklama yapan Rehn, bir soru üzerine, CHP’nin “başörtüsü açılımıyla” ilgili yorum yapmak istemediğini, fakat Türkiye’nin “demokratik laiklik ruhu içinde farklı hayat tarzlarını nasıl birleştireceği konusunda daha geniş uzlaşma sağlamasının” önem taşıdığını belirtti.


  ''TÜRK MİLLETİ KAVRAMINDA TEREDDÜDÜMÜZ YOK''

CHP, Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP AB Temsilciliğinde düzenlediği basın toplantısında, ''AB yetkilileri bizim tutumumuzu çok iyi biliyorlar.


  Maliye Bakanı Unakıtan tedavi için ABD’de

MALİYE Bakanı Kemal Unakıtan, tedavi olmak amacıyla ABD’ye gitti.


  Babacan, Kahire’de Gazze konferansına katılacak

DIŞİŞLERİ Bakanı Ali Babacan, 2 Martta Mısır’ın başkenti Kahire’de düzenlenecek “Gazze’nin Yeniden İmarı için Filistin Ekonomisine Destek Uluslararası Konferansı”na katılacak.


  CHP hakkında suç duyurusu

CHP'NİN “çarşaf ve Kur’an kursu” açılımlarıyla ilgili Genel Başkan Deniz Baykal ve parti yöneticileri hakkında Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu.


  Tuzla tersanelerindeki ş kazaları protesto edildi

TUZLA Tersaneler Bölgesi’nde yaşanan iş kazaları sonucu meydana gelen ölümler, Limter-İş Sendikası üyelerince protesto edildi.


  14 Şubat dolayısıyla açık görüş yaptırılacak

HÜKÜMLÜ ve tutuklulara, ilk kez gerçekleştirilen bir uygulamayla “Sevgililer Günü” dolayısıyla açık görüş yaptırılacak.


  Üzmez’e yumurta ve şemsiyeli saldırı

Bursa Kadın Platformu üyeleri, Bursa’nın Mudanya ilçesinde 26 Nisanda düzenlenen operasyon kapsamında “çocuğun cinsel istismarı” suçundan hakkında dava açılan yazar Hüseyin Üzmez’e dünkü duruşmadan sonra yumurta ve şemsiyeli saldırı girişiminde bulundu.


  TBMM İçtüzüğü değişiyor

TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın teklifiyle Meclis İçtüzüğünde değişiklik yapmak üzere oluşturulan “İçtüzük Uzlaşma Komisyonu”, çalışmalarını tamamlayarak, taslak bir metin oluşturdu.


  Trafik kazaları, terörden beter

2008 yılında Türkiye genelinde meydana gelen 459 bin 941 trafik kazasında 4 bin 228 kişi öldü, 183 bin 841 kişi yaralandı.


  Fakire yardım tek elden yapılacak

İHTİYAÇ sahibi ailelere yapılan sosyal yardımlar tek çatı altında toplanıyor.


  Sokakta çalışan çocuk kazancını annesine veriyor

DİYARBAKIR'DA sokakta çalışan çocuklarla ilgili yapılan araştırmada, çocukların günde 5 ile 9 TL arasında para kazandıkları ve bunu da genellikle annelerine verdikleri belirlendi.


  Afetlerden en fazla Kocaeli etkilendi

TÜRKİYE'DE afetlerden en fazla etkilenen il Kocaeli. 1950’lı yıllardan beri meydana gelen afetleri inceleyen Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Afet İşleri Genel Müdürlüğü, ‘Afet Bilgileri Envanteri’ hazırladı.


  Alman turizmci Müslüman oldu

İSLÂMİYETİ araştıran Alman turizmci Jeannette Brussing, Türk nişanlısını görmek için geldiği Manavgat’ta Müslüman oldu.


  Soba faciası: 11 ölü

TEKİRDAĞ'IN Çorlu ilçesinde 6, Amasya’nın Merzifon ilçesinde 2, Kayseri’de 2 ve Gaziantep’te de 1 kişi olmak üzere toplam 11 kişi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.


  Meslekî eğitimde hedef yüzde 50

MİLLÎ Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, hedeflerinin meslekî ve teknik eğitimi 2011 yılının sonunda yüzde 50’ye çıkarmak olduğunu söyledi.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır