"Gerçekten" haber verir 17 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

KENTLERDEKİ İŞSİZLİK YÜZDE 14.2'YE YÜKSELDİ

TÜİK'in açıkladığı rakamlara göre, Türkiye genelinde işsiz sayısı, Kasım döneminde, 2007'nin aynı dönemine göre 645 bin kişi artarak 2 milyon 995 bin kişiye yükseldi. İşsizlik oranı ise 2,2 puanlık artışla yüzde 12,3 seviyesinde gerçekleşti. Kentsel yerlerde işsizlik oranı 2,2 puanlık artışla yüzde 14,2, kırsal yerlerde yine 2,2 puanlık artışla yüzde 9,3 oldu.


Milletle dalga geçmeyin

Hükümet tarafından, 29 Mart’tan sonra uzlaşı içinde yeni bir anayasa yapılacağına ilişkin açıklamaları inandırıcı bulmadığını vurgulayan Demokrat Par

ADAY LİSTELERİ BUGÜN SEÇİM KURULLARINA TESLİM EDİLİYOR

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) belirlediği seçim takvimine göre, siyasi partiler, aday listelerini bugün saat 17.00’ye kadar seçim kurullarına teslim ed


  ÖSS başvuruları başladı

ÖSS ve Yabancı Dil ile sınavsız geçiş için başvurular dün başladı. Son sınıf öğrencileri okullarının bağlı olduğu başvuru merkezinden, mezun adaylar diledikleri başvuru merkezlerinden sınav kılavuzunu 2 TL karşılığında edinebilecek. Sınava başvurular 27 Mart'ta sona erecek.


  20 bankada unutulan binlerce lira var

Türkiye’de faaliyet gösteren 20 bankada, 103 bin 268 hesap sahibinin unutulmuş binlerce lirası bulunuyor. Bankalar, 10 yıldır işlem yapılmadığından “zaman aşımına” uğrayan hesaplar için ilânla müşterilerini uyarıyor.


  Risâle-i Nur İslâm âlemini birleştiriyor

Mısır’ın başşehri Kahire’de, Risale-i Nur Araştırma Merkezi ile Mısır İslâm Edebiyatçılar Derneğinin ortaklaşa gerçekleştirdiği sempozyumda konuşan Ezher Üniversitesi Eski Şeyhi, Mısır Yüksek Din Kurulu Genel Başkanı Ahmed Ömer Haşim, Risâle-i Nur eserlerinin ümmetin ayrılığını giderecek ve ittihadı sağlayacak bir eser olduğunu ifade etti.


  BOLU DAĞINDA KAR ULAŞIMA GEÇİT VERMİYOR

D-100 karayolunun Bolu Dağı kesimi ve Bolu Dağı Tüneli mevkisinde kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Güzergahta etkili olan sis sebebiyle ise görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü.


  Enerji çok, değerlendiren yok


   YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ


  Kayseri’de 21 köye kar engeli


  Yargıda “arabuluculuk” sistemi


  CHP: Anayasa değişikliği gündemimizde yok


  Babacan, 3 ülkeyi ziyaret edecek


  En fazla 2-B arazisi Antalya’da


  Yurt dışına gönderilen işçi sayısı azaldı


  TÜZMEN: İHRACATTA İLK YARIDA DARALMA OLACAK


  TÜKETİCİNİN GÜVENİ ARTTI


  TMSF, ASLANLI KÖŞK’Ü SATIŞA ÇIKARDI



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır