"Gerçekten" haber verir 20 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

İstanbul'da işimiz çok zor

FRANSA'DA yayımlanan Sud Ouest gazetesi, dün gece UEFA Kupası 3. tur'da 0-0 biten Girondins de Bordeaux-Galatasaray karşılaşmasına ilişkin haberinde, Bordeaux takımının, İstanbul'daki rövanş maçında işinin zor olacağını yazdı. Sud Ouest gazetesi, 0-0'lık bu sonucun, Bordeaux'nun gelecek haftaki rövanş karşılaşmasını daha komplike bir hale getirdiğini belirtirken, ''Bordeaux, Galatasaray'ı eleyebilmek için çok güçlü olmak zorunda'' yorumunu yaptı. Aynı gazetenin, ''İstanbul Parfümü'' başlıklı diğer haberinde, karşılaşmayı izlemek için Avrupa'nın dört bir yanından Bordeaux'ya gelen ve sayıları 6 bini bulan Türk taraftarların, Bordeaux sokaklarını karnavala çevirdiği belirtildi. Bordeaux'daki stadın, sezon başından bu yana ilk kez bu kadar renkli ve canlı görüntülere sahne olduğu ifade edilen haberde, ''Chaban Delmat Stadı, sezon başından bu yana en renkli gecesini yaşadı'' ifadeleri yer aldı.

G.SARAY MÜKEMMEL ORGANİZE OLDU

Spor gazetesi L'Equipe de maçta Galatarasay takımının ''mükemmel'' organize olduğunu kaydederken, sarı-kırmızılı ekibin, Bordeaux takımını adeta boğduğu yorumunu yaptı. Fransız takımının, istekli olmasına rağmen hücumda etkisiz kaldığını belirten gazete, Bordeaux'nun, gelecek hafta İstanbul'da ateşli Türk taraftarı önünde işinin zor olduğu değerlendirmesinde bulundu. Gazete, Avrupa'nın çeşitli kentlerinden gelen yaklaşık 6 bin Türk seyircinin, takımlarına verdiği desteğe de dikkati çekti. Fransız gazetesi, Galatarasay'da en fazla Ayhan, Lincoln ve Kewell'ın üstün teknikleriyle ön plana çıktığını belirtirken, kendi takımlarından en başarılı futbolcu olarak da kaleci Rame'yi gösterdi. L'Equipe gazetesi, Bordeaux Teknik Direktörü Laurent Blanc'ın maçın ardından yaptığı, ''Elbette bu sonuç, benim tavana sıçrayabileceğim bir skor değil'' açıklamasına da yer verdi.

İSTANBUL'DA MUTLAKA GOL ATMALIYIZ

Bordeaux Teknik Direktörü Laurent Blanc, yaptığı açıklamada Galatasaray'ın özellikle defans hattında hatasız oynadığını belirterek, "Üç kişiyle çok güçlü defans yapan bir ekibe karşı oynadık. Oyuncularımın karşılaştığı en güçlü defanstı. Rövanş maçında daha riskli bir taktik anlayışıyla oynarlarsa daha çok fırsat bulmamız mümkün olabili." şeklinde konuştu. Bordeaux kaptanı Ulrich Rame, Galatasaray'ı geçen sezon oynadıkları maça göre daha iyi bulduğunu ifade ederken, "Galatasaray önemli oyunculardan kurulu bir ekip. Daha teknik ve atak bir futbolla oynadıklarını gördüm" dedi. Bordeaux'nun orta sahasında görev yapan Alou Diarra ise iki takım için de şanslarının yüzde 50 olduğunu ve İstanbul'daki karşılaşmada mutlaka gol kaydetmeleri gerektiğini belirtti.

20.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İstanbul'da işimiz çok zor

  Ligin en değerlisi Arda Turan

  Süper Lig hakemleri kaza geçirdi

  Spor salonları yok, il birincisi oldular

  Hidayetli Magic Hornets önünde hezimete uğradı

  Efes ve F.Bahçe Ülker 2012'ye kadar ULEB'e direkt katılacak

  Kayserispor taraftarları Adana'ya taşınacak

  Sivasspor 5 gün içinde 2 defa F.Bahçe ile karşılaşacak

  G.Antepspor Beşiktaş'ı konuk ediyor

  F.Bahçe potada tur arıyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır