"Gerçekten" haber verir 22 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

Soylu: Hükümet bozuk düzenin parçası oldu

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, “Bu hükümet ülkeyi iyi idare etmiyor. Hükümet, 6.5 yıldır bozuk düzenin uyumlu bir parçası haline dönüştü” dedi. Soylu, bu ülkede 6.5 yıldır tek bir zihniyet değişikliği yaşanmadığını kaydetti.

DP lideri Süleyman Soylu, "Bu hükümet ülkeyi iyi idare etmiyor. Hükümet, 6.5 yıldır bozuk düzenin uyumlu bir parçası haline dönüştü" dedi. Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Hükümet’in, ‘’bozuk düzenin uyumlu bir parçası haline dönüştüğünü’’ ileri sürdü. Soylu, Kocatepe Kültür Merkezi’nde Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ulusoy’un tanıtım toplantısına katıldı. Soylu, burada yaptığı konuşmada, Pazartesi gününden itibaren Balıkesir’den başlayarak, 50 il ve 400’ün üzerinde ilçe ve beldeyi dolaşacaklarını söyledi. Soylu, ‘’Türkiye’yi DP ile yeniden buluşturmak için büyük bir mücadeleyi yeniden ortaya koyacağız’’ diye konuştu. Türkiye’nin, 30 Mart günü ‘’yeni bir şafağa ve anlayışa uyanacağını’’ belirten Soylu, ‘’Bu Türkiye’nin halini beğenmiyoruz’’ dedi. ‘’Siyasete bulaşan her türlü kirliliği milletin 29 Mart’ta DP eliyle temizleyeceğini’’ ifade eden Süleyman Soylu, Türkiye’nin dış politikasını eleştirdi. Soylu, ‘’Bu ülkede 6.5 yıldır tek bir zihniyet değişikliği yaşanmadı’’ görüşünü dile getirdi. Değerler üzerinden siyaset yapmayacaklarını ifade eden Soylu, ‘’Bu hükümet ülkeyi iyi idare etmiyor. Hükümet, 6.5 yıldır bozuk düzenin uyumlu bir parçası haline dönüştü’’ dedi. Soylu, milletin 29 Mart’ta hükümete ‘’sarı kart göstereceğini’’ söyledi.

22.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Soylu: Hükümet bozuk düzenin parçası oldu

  DEVLET TARAF DEĞİL, HAKEM OLMALI

  TEŞEKKÜRLER

  English Time’dan, Yeni Asya okuyucusuna özel kampanya

  Gül, Nairobi Ulusal Parkı’nı gezdi

  Toptan: İsrail ile olumsuzluk yaşanmayacak

  Kadıköy-Pendik metrosu 2010 sonunda açılacak

  Hastaların yarısı doktorlardan yakınıyor

  Soros’a göre finansal çöküşün dibi görünmedi

  FKM’de buluşalım

  İstanbul’da bir bina daha çöktü

  2 kazada 2 ölü, 60 yaralı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır