"Gerçekten" haber verir 22 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

English Time’dan, Yeni Asya okuyucusuna özel kampanya

TÜRKİYE'NİN en saygın ve başarılı dil eğitimi kurumlarından English Time, Gazetemizin 40. yılına özel bir kampanya düzenliyor.

Sözkonusu kampanyaya göre English Time’in herhangi bir şubesine gazetemiz veya dergi grubumuzdan bir dergimiz ile başvuran okuyucularımız English Time kurslarında özel yüzde 50 indirim kazanıyor. Yeni Asya okuyucularına özel bu kampanya hakkında bilgi veren English Time Genel Müdürü Kâzım Kahraman, “Yeni Asya Gazetesi’nin 40. yıl dönümünü tebrik ediyoruz. Basın camiamızın bu değerli mensubunun güzide okurlarını da 40. yıl şerefine özel indirimlerle English Time’a bekliyoruz” dedi. Türkiye’de 11 yıldır 17 şubede İngilizce eğitim veren English Time’ın, Londra, Toronto ve Las Vegas’ta olmak üzere yurt dışında üç noktada da kursları bulunuyor.

English Time Genel Müdürü Kahraman, Türkiye’de dil eğitiminde kendi özel metotlarını geliştirdiklerini belirterek bunun sırrının ise 400’den fazla yabancı ve tecrübeli eğitim kadrosu olduğunu belirtti. Eğitim kadrosunun tamamının ABD’li, Kanadalı ve İngiliz öğretmenlerden oluştuğunu belirten Kahraman, yurt dışında bulunan şubelerinde de üst düzeyde eğitim verildiğini ve buralara dünyanın her yerinden öğrencilerin geldiğini belirtti. Yeni Asya okurlarının da gazeteleriyle beraber English Time’a başvurmaları halinde yurt dışında Las Vegas ve Londra’da 2 haftalık ücretsiz kurs kazanacaklarını belirten Kahraman, “Normalde bu herkese 1 hafta olarak uygulanıyordu. Ancak Yeni Asya okurları 2 hafta ücretsiz kursa katılabilecekler” dedi.

English Time Genel Müdürü Kahraman, English Time öğrencilerinin en büyük avantajının devamsızlık haricindeki başarısızlık hallerinde kurları yeniden ücretsiz olarak almaları olduğunu ve kurstan başarıyla mezun olduktan sonra da İngilizce’yi unutmamaları için ömür boyu English Time’ın sosyal faaliyetlerine katılma hakkı kazandıklarını belirtti. Öğrencileri TOEFL gibi uluslar arası sınavlara hazırlayan kurslar da verdiklerini belirten Kahraman çok yakında on-line eğitime de başlayacaklarını ve bunun hazırlıklarının büyük ölçüde tamamlandığını müjdeledi.

22.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Soylu: Hükümet bozuk düzenin parçası oldu

  DEVLET TARAF DEĞİL, HAKEM OLMALI

  TEŞEKKÜRLER

  English Time’dan, Yeni Asya okuyucusuna özel kampanya

  Gül, Nairobi Ulusal Parkı’nı gezdi

  Toptan: İsrail ile olumsuzluk yaşanmayacak

  Kadıköy-Pendik metrosu 2010 sonunda açılacak

  Hastaların yarısı doktorlardan yakınıyor

  Soros’a göre finansal çöküşün dibi görünmedi

  FKM’de buluşalım

  İstanbul’da bir bina daha çöktü

  2 kazada 2 ölü, 60 yaralı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır