"Gerçekten" haber verir 22 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

TEŞEKKÜRLER

40. yıl sevincimizi bizimle paylaşan tüm okuyucularımıza ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederiz.

MİLLİ İRADE VE YENİ ANAYASA VURGUSU YAPIYOR

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, gönderdiği mesajda, Yeni Asya’nın, manşetten en fazla “millî irade” vurgusu yapan, Türkiye’nin en acil ihtiyacı olan “yeni anayasa” talebini gündeminden hiçbir zaman düşürmeyen bir gazete olduğunu vurguladı.

DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜN YERLEŞMESİNE KATKI

Diyanet-Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız da, İlkeli gazetecilik anlayışı ile 40 yıldır yayın hayatına devam eden ve hep demokrasinin insan hak ve özgürlüklerinin yanında olan yayın anlayışı ile ülkemizde demokrasi kültürünün yerleşmesine katkı sağlayan Yeni Asya’yı kutladı.

Yeni Asya, sivil toplumun sesi

FİKİR VE GÖNÜL DÜNYAMIZI

ZENGİNLEŞTİRİYOR

Ahmet Gündoğdu (Memur-Sen Genel Başkanı):

YENİ Asya, demokratik çizgisini her zaman ve her şartta korumuş bir medya organıdır. Manşetten en fazla “millî irade” vurgusu yapan, Türkiye’nin en acil ihtiyacı olan “yeni anayasa” talebini gündeminden hiçbir zaman düşürmeyen bir gazetedir. Toplumun talep ve beklentileri doğrultusunda “yeni anayasa”nın demokratik, özgürlükçü, sivil ve milleti kucaklayan bir anayasa olmasını da hem haberleriyle, hem de köşe yazılarıyla ısrarla vurgulamıştır.

Yeni Asya, hukuksuzluğu ilke haline getirmiş ve illegal faaliyetlerin odağı konumuna gelmiş Ergenekonvari her türlü çete ve çeteleşmenin de üzerine kararlıkla gitmiş ve bu kararlı tavrını sürdürmektedir. Yeni Asya’nın yayınlarında dikkat çeken bir başka önemli nokta ise Türkiye’nin yararına olacak konularda aydınların ve sivil toplumun görüşüne en sık müracaat eden gazetelerden biri olmasıdır. Hemen her gün Türkiye’nin bir aydınının röportajına veya görüşüne yer vermesi, geniş bir sivil toplum kesiminin görüşlerini kamuoyu ile buluşturması yayınlarının etkinliğini ve güçlüğünü arttırmaktadır.

Yeni Asya, Türkiye’nin içe kapanmasına razı olmayan bir anlayış ve yaklaşımla milletimizin değerlerinin dünyanın dört bir yanında makes bulması ve ülkemiz menfaatlerinin büyümesi için yayın yapmakta, milletimizin umutlarını yeşertecek pozitif haberleriyle fikir ve gönül dünyamızı zenginleştirmektedir.

Yeni Asya, evrensel değerler ışığında üretken bir eğitimin kaliteli demokrasiyi ve kaliteli insanı, kaliteli bir demokrasinin de güçlü ekonomiyi getireceği inancıyla eğitim haberlerine en fazla yer veren gazetedir. Eğitim haberlerini hazırlarken farklı görüşlerin ortaya koyduğu rapor, araştırma ve makalelere yer vermesi ise eğitim sayfalarına zenginlik katmaktadır.

Kendine ve milletimize olan özgüvenle başta AB olmak üzere dünyayla diyalog kurmaktan çekinmeyen ve çatışmacı bir anlayış yerine yarışmacı bir anlayışı tercih eden Yeni Asya’nın 40. Kuruluş Yıl dönümünü kutlar, gazetenin başta imtiyaz sahibi olmak üzere yöneticileri ve haberin mutfağında alın teri döken tüm çalışanlarına huzur ve sağlık dilerim.

DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜN

YERLEŞMESİNE KATKI SAĞLIYOR

Ahmet Yıldız (Diyanet-Sen Genel Başkan):

İlkeli gazetecilik anlayışı ile 40 yıldır yayın hayatına devam eden ve hep demokrasinin insan hak ve özgürlüklerinin yanında olan yayın anlayışı ile ülkemizde demokrasi kültürünün yerleşmesine katkı sağlayan, fikir ve inanç özgürlüklerinin önündeki engellerin kalkması için mücadele veren Yeni Asya Gazetesi’ni ve çalışanlarını kutlar başarılar dilerim.

22.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Soylu: Hükümet bozuk düzenin parçası oldu

  DEVLET TARAF DEĞİL, HAKEM OLMALI

  TEŞEKKÜRLER

  English Time’dan, Yeni Asya okuyucusuna özel kampanya

  Gül, Nairobi Ulusal Parkı’nı gezdi

  Toptan: İsrail ile olumsuzluk yaşanmayacak

  Kadıköy-Pendik metrosu 2010 sonunda açılacak

  Hastaların yarısı doktorlardan yakınıyor

  Soros’a göre finansal çöküşün dibi görünmedi

  FKM’de buluşalım

  İstanbul’da bir bina daha çöktü

  2 kazada 2 ölü, 60 yaralı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır