"Gerçekten" haber verir 23 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

Askerlik süresi kısalsın

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, askerlik süresinin uzunluğundan şikâyet ederek, “Hepimiz bu ülke için seve seve canımızı veririz, ancak neden korkuluyor, Türkiye’nin etrafında hangi tehdit var? Yunanistan tehdidi mi var? Orada askerlik dokuz aya indiriliyor” dedi.

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, askerlik süresinin uzunluğundan şikâyet ederek, “Hepimiz bu ülke için seve seve canımızı veririz ancak neden korkuluyor, Türkiye’nin etrafında hangi tehdit var? Yunanistan tehdidi mi var? Yunanistan da askerlik dokuz aya indiriliyor. Hâlâ benim gencim, on beş ay askerlik yapıyor” dedi.

DP Genel Başkanı Soylu, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin, 30 Mart sabahı yeni bir şafakla uyanacağını ifade ederek, “Siyasetteki kirli havayı, kaset, şantaj, tehditler, her türlü kirliliği bu millet, kıratla temizleyecek” dedi.

Türkiye’de marifetin, meydanlarda nara atmak değil, özgürlükleri sağlamak olduğunu söyleyen DP lideri, “Bu ülkede yolunda gitmeyen her şeyi düzeltmek, DP’ye düşmektedir. Türkiye, sabahtan akşama, bağırıp, çağıran, tehdit, şantaj yapan bir Başbakana tahammül etmeyecektir” diye konuştu.

Soylu, tırnakları ile kazıyarak, 39 yaşında DP Genel Başkanı olduğunu ifade ederek, “Bu nedenle, Türkiye’de gençleri en iyi anlayan benim” dedi. Askerlik süresinin uzunluğundan da şikâyet eden Soylu, şunları söyledi:

“Hepimiz bu ülke için seve seve canımızı veririz, ancak neden korkuluyor, Türkiye’nin etrafında hangi tehdit var? Yunanistan tehdidi mi var? Yunanistan da askerlik dokuz aya indiriliyor. Hâlâ benim gencim, on beş ay askerlik yapıyor. Biz yepyeni bir Türkiye arıyoruz. Sivilliğin, barışın, demokratlığın Türkiye’sini, hep birlikte oluşturacağız.”

YAŞANANLARDAN AKP KADAR, CHP DE SORUMLU

AKP ve CHP’nin al gülüm, ver gülüm münasebeti içinde bulunduğunu söyleyen DP Genel Başkanı Soylu, Türkiye’de yaşananlardan en az AKP kadar, CHP’nin de sorumlu olduğunu kaydetti. Soylu, “Çarşafın altından bile yolsuzluk çıkaran bir CHP, nasıl Türkiye’yi idare edecek. Oturarak, yolsuzluklara bulaşanları muhafaza ederek mi? 2002’de görev sadece AKP’ye değil, CHP’ye de verilmiştir. Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıları çözmek konusunda, her ikisinin beraber ortaya koyduğu hiçbir şey yok. 29 Mart sadece AKP’ye değil, CHP’ye de cevap olacaktır” diye konuştu.

23.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kim bu MGK yetkilisi?

  Askerlik süresi kısalsın

  Meclisin gündemi yoğun

  Kartlı geçişi sevdik

  Varlık barışında son hafta

  TPAO, uluslar arası denetime açılıyor

  İthalatta denetim anlaşmazlığı

  Başkan Levent'ten Yeni Asya'ya ziyaret

  İşsizler tarıma sığındı

  AİHM’e 6 yılda 262 işkence başvurusu

  2008’in olayı “Ergenekon’’ soruşturması

  İsrail: Vatikan’dan özür diliyoruz

  Çin’de maden kazası: 73 ölü

  Cumhurbaşkanı Gül, Tanzanya'da

  Refah sınır kapısı açıldı

  İş için yurtlarından ayrılıyorlar

  Tebliğin yolu Risâle-i Nur’dan geçer

  Bakan Şahin, kameraman oldu

  İstanbul’da 2 kaza, 2 ölü

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır