"Gerçekten" haber verir 23 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

Meclisin gündemi yoğun

MECLİS'TE ‘’Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu’’ kurulması, KOSGEB’in hizmet ve ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelere de destek sağlamasını içeren düzenlemeler, bu hafta TBMM’nin önemli gündem konularını oluşturacak.

TBMM Genel Kurulunda, yarın, AKP Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak’ın çeşitli kanunlarda değişiklik yapılmasını öngören yasa teklifi görüşülecek. Bu teklifin ardından görüşmeleri yarım kalan, Mecliste ‘’Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu’’ kurulmasını içeren yasa teklifine devam edilecek. Bu teklifin ardından, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Kurulması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. Tasarı, hizmet ve ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerin de KOSGEB desteklerinden yararlanmasına imkan sağlıyor.

AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Domaç’ın, Denizcilik Müsteşarlığının Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanunda değişiklik yapılması hakkındaki yasa teklifi de Genel Kurulda görüşülecek. Özel Öğretim Kurumları Kanunu İle Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısının da bu hafta ele alınması bekleniyor. TBMM Genel Kurulunda, 26 Şubat Perşembe günü ise çalışmalarını tamamlayan uyuşturucu araştırma komisyonunun raporu görüşülecek, ardından bir saat süreyle sözlü soru önergeleri cevaplanacak. Genel Kurul; yarın 15.00-20.00, 25 Şubat Çarşamba ve 26 Şubat Perşembe günü ise 14.00-20.00 saatleri arasında çalışacak. TBMM Dışişleri Komisyonu, 25 Şubat Çarşamba günü Türkiye ile Yemen ve Tunus arasında imzalanan bazı uluslar arası anlaşmaların onaylanmasının uygun bulunduğuna dair yasa tasarılarını görüşecek.

23.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kim bu MGK yetkilisi?

  Askerlik süresi kısalsın

  Meclisin gündemi yoğun

  Kartlı geçişi sevdik

  Varlık barışında son hafta

  TPAO, uluslar arası denetime açılıyor

  İthalatta denetim anlaşmazlığı

  Başkan Levent'ten Yeni Asya'ya ziyaret

  İşsizler tarıma sığındı

  AİHM’e 6 yılda 262 işkence başvurusu

  2008’in olayı “Ergenekon’’ soruşturması

  İsrail: Vatikan’dan özür diliyoruz

  Çin’de maden kazası: 73 ölü

  Cumhurbaşkanı Gül, Tanzanya'da

  Refah sınır kapısı açıldı

  İş için yurtlarından ayrılıyorlar

  Tebliğin yolu Risâle-i Nur’dan geçer

  Bakan Şahin, kameraman oldu

  İstanbul’da 2 kaza, 2 ölü

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır