"Gerçekten" haber verir 28 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Kupa sana yakışır

Galatasaray, UEFA Kupas'nda 3. turu yeni hocası ve muhteşem taraftarları ile birlikte geçerek Kadıköy’deki finale bir adım daha yaklaştı.

Karşılaşma daha 10. saniyesinde Meira’nın büyük hatası ile yenilen golle gitti derken, önce Arda, arkasından Kewell’in müthiş golleriyle ilk yarının sonunda geri geldi. İkinci yarı müthiş moralle başlayan temsilcimiz 70. dakikaya kadar Bordeaux’u sahasından çıkarmadı. Arda'nın attığı 3. golden sonra Ali Sami Yen Stadı karnaval alanına döndü. Tribünler 4. hatta 5. golü beklerken savunmadaki bir anlık hatalar yüzünden 2 dakikada kalesinde 2 gol birden görünce soğuk havada 20 bin kişiyi buz kesti. Ama Sabri’nin son dakikadaki mükemmel golü gelince stat bir daha bayram yerine döndü.

Galatasaray, Avrupa maçlarında daha iyi oynuyor. Geçen hafta sonunda lig sonuncusu Kocaeli’ne yenilen takımla bu takım arasında aslında hiçbir fark yoktu. Ancak yaşanan kan değişimi ve Avrupa arenası aslanı daha fazla motive etmiş görünüyor. Maçın 19. dakikasında Mehmet Topal’ın sakatlanması ve Kewell'in oyuna girmesiyle orta sahada Barış ve Ayhan’ın müthiş presinin yanında Arda’nın akıllı oyunu maçın kazanılmasında büyük rol oynadı. Atılan goller çok güzeldi. Bu maçta top Galatasaray'ı sevdi. Arda’nın iki golü de iğne deliğinden geçti, Kewel'in doksana giden topu ve Sabri'nin 4. turu getiren golü izleyenlere büyük heyecan yaşattı.

Şimdi sırada Alman temcilcisi Hamburg var. Rakip kendi liginde lider durumda. Bu maç bizim için deplasman sayılmayacak. Galatasaray arkasına alacağı gurbetçi desteği ile Hamburg karşısında işi çok sıkı tutmalı. Avantajlı bir sonuçla dönülürse yeni heyecanlara hazır olmalıyız. Bu yolun sonu Kadıköy'de oynanacak finale kadar gider. Biz bu heyecanı Galatasaray’la bir kez yaşadık, bir daha niye olmasın.

AHMET GÖNÜLLÜ

28.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  BU ZAFER UNUTULMAZ

  Bordeaux İstanbul'da yıkıldı

  UEFA: Sabri'nin son dakika golü Galatasaray'ı acıdan kurtardı

  G.Saray-Hamburg maçı 12 Mart'ta oynanacak

  Kewell'in golleri coşturuyor

  Kupa sana yakışır

  F.Bahçe lider Sivasspor'u Kadıköy'de konuk ediyor

  Dalgın Fransız spikeri canlı yayında gaf yaptı

  İspanyol takımlarının Avrupa'da kara haftası

  Potada lider Efes ile ikinci G.Saray bugün karşılaşıyor

  F.BAHÇE'DE TEK SORUN LUİS ARAGONES Mİ?

  TÜRKCELL SÜPER LİG PROGRAMI

  BANK ASYA 1. LİG'DE BU HAFTA

  BEKO BASKETBOL LİGİ PROGRAMI

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır