09 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Ferrari: İz bırakmaya geldim

BEŞİKTAŞ'IN yeni transferi Matteo Ferrari, siyah-beyazlı takıma faydalı olmaya, özellikle de Şampiyonlar Ligi'nde katkı sağlamaya geldiğini söyledi.


Engelli sporcular Diyânet'in kapısını çaldı

DİYANET İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, engelli insanların sportif ve günlük hayatın içinde yer almalarının önemli olduğunu söyledi.

Aziz Yıldırım'a ceza

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım'a Voleybol Federasyonu Ceza Kurulu'ndan kötü haber.


  KALECİ VOLKAN ANTRENMANA ÇIKTI

FENERBAHÇE'YLE 4 yıllık anlaşma imzaladığı açıklanan milli kalecisi Volkan Demirel, Sarı-lacivertli takımın sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmana katıldı.


  HÜSEYİN BURSASPOR'DA

BURSASPOR Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonsporlu Hüseyin Çimşir ile 2 1 yıllığına anlaşmaya vardıklarını bildirdi.


  KAYSERİ G.BİRLİĞİ'NDEN TROİSİ'Yİ TRANSFER ETTİ

KAYSERİSPOR, Gençlerbirliği ile sözleşmesi sürdüğü iddia edilen Avustralyalı futbolcu James Troisi ile sözleşme imzaladı.


  LİNCOLN ALMANYA'DA DİSKODA EĞLENİYOR

GALATASARAY'IN Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln'ün, geçen hafta sonu, Schalke'den eski takım arkadaşları Kevin Kuranyi (27), Vicente Sanchez (29) ve Carlos Grossmüller (26) ile birlikte diskoda sabaha kadar eğlendiği iddia edildi.


  SEMİH SAYGINER PORTO'YU AVRUPA KUPASINA TAŞIDI

TÜRK bilardosunun öncü isimlerinden Semih Saygıner, kulübü FC Porto'nun gelecek yıl Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'na katılmasında önemli rol oynadı.


  KARTEPE TAKIMLARIN GÖZDE KAMP MERKEZİ

KOCAELİ'NİN kış sporları merkezi Kartepe, yaz aylarında da serin havası nedeniyle futbol takımlarının kamp yapmak için öncelikli tercihleri arasında yer alıyor.


  AMPUTE FUTBOLU LİGİNE KAVUŞUYOR

BEDENSEL Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Şube Sorumlusu Elvan Uğurlu, Türkiye'de gelişmekte olan ampute futbolunun lige kavuşacağını söyledi.


  DİYARBAKIR'IN BAŞINA ZİYA DOĞAN GETİRİLDİ

DİYARBAKIRSPOR'DA teknik direktörlük görevine Ziya Doğan getirildi. Teknik direktör Nurullah Sağlam'ın görevini bıraktığını açıklamasının ardından Ziya Doğan ile temasa geçen Diyarbakırspor yönetimi, görüşmeler sonucunda anlaşmaya vardı.


  FİLEDE DÖRTLÜ FİNALLER KAYSERİ'DE OYNANACAK

VOLEYBOL Avrupa Bayanlar Ligi Dörtlü Finali, 11-12 Temmuz'da Kayseri'de yapılacak.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.