11 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Voleybolda büyük sınav

İSTANBUL ve İzmir'de 3-13 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası'nın tanıtım toplantısı yapıldı.

Şampiyonanın tanıtımı için İstanbul Boğazı'nda gerçekleştirilen tekne turuna Avrupa Voleybol Konfederasyonu Başkanı Andre Meyer, Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ve yönetim kurulu üyeleri, (A) Milli Erkek Takımı'nın teknik heyeti ile oyuncuları katıldı. Toplantıda organizasyonun tanıtımı için yapılacak çalışmalar barkovizyon gösterisiyle katılımcılara anlatılırken, Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık konuşmasında, şampiyonayı en iyi şekilde gerçekleştireceklerini söyledi.

Karabıyık, daha önce gerçekleştirdikleri başarılı organizasyonlar nedeniyle şampiyonanın Türkiye'ye verildiğini belirterek, şunları kaydetti: ''Bu organizasyonu Türkiye'ye getirebilmek için federasyon olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya gayret ettik. Bundan sonrası bir ekip işi. Burada basına da büyük iş düşüyor. Basın olmadan bizim başarılı olmamız mümkün değil. Bu organizasyonu en iyi şekilde yapacağımızdan ve 'Filenin Aslanları'yla da şampiyonasından milletimizin yüzünü güldürerek çıkacağımızdan hiç kuşkumuz yok.'' Avrupa Voleybol Konfederasyonu Başkanı Andre Meyer de organizasyonun çok iyi bir şekilde yapılacağını söyledi.

4'lü finaller Kayseri'debaşlıyor

AVRUPA Bayanlar Voleybol Ligi'nde, 2008-2009 sezonu lig şampiyonu Kayseri'de yapılacak finallerle belirlenecek. 12 maç sonunda (B) Grubu'nu 10 galibiyet ve 2 yenilgi alarak 22 puanla lider tamamlayan Türkiye'nin katılacağı final programı şöyle: Bugün: 16.00 Sırbistan-Fransa, 18.30 Türkiye-Bulgaristan Pazar: 15.00 3.'lük maçı, 17.30 Final maçı.

11.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Kaptan Arda'ya 10 numara

  Hidayet'in imza gününe THY desteği

  F.Bahçe ve Beşiktaş idmanında gerginlik

  TRABZONSPOR'DA FORMA NUMARALARI BELLİ OLDU

  YURTDIŞINDA KAMP TÜRKİYE'DEN 2 KAT UCUZ

  Filede 4'lü final heyecanı başlıyor

  Karamürsel'de yağlı güreş şöleni

  Voleybolda büyük sınav

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.