25 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Dünya

Zenci profesör tutuklandı, Obama kızdı

ABD Başkanı Barack Obama’nın, kendi evine anahtarsız giren bir siyahi profesörün polis tarafından gözaltına alınmasını “budalaca” olarak nitelendirmesi ve olayın ırkçılıkla bağlantılı olduğunu ima etmesinin ardından Başkan ile polis teşkilatı karşı karşıya geldi.


OBAMA BİLE ABD'NİN İMAJINI DEĞİŞTİREMEDİ

ABD’de bulunan Pew Araştırma Merkezi adlı kuruluşun yayımladığı yıllık küresel eğilimler raporunda, Türkiye’de ABD’ye olumlu bakanların oranının yüzde

Kuzey Irak seçime gidiyor

Irak’In kuzeyindeki Bölgesel Kürt Yönetimi’nde bugün gerçekleştirilecek seçimle ilk kez başkanlarını kendileri seçecek olan halk, sandıktan değişimin


  Yangın 2 bin 200 kişiyi evinden etti

Kanada’nIn batısında bulunan Kelowna şehrinin yakınlarındaki Terrace Mountain bölgesinde geçen hafta sonu başlayan orman yangının sürdüğü ve tehlikeli bir şekilde Kelowna’daki evlere yaklaştığı bildirildi.


  Yılan meclisi dağıttı

Hİndİstan’In Orissa eyaletinde, meclis salonuna giren yılan paniğe yol açtı. Bir temizlikçinin yılanı fark etmesi üzerine milletvekilleri oturum başlamadan salonu panikle terk etti.


  Muhalefet seçimlerin yenilenmesini istedi

KIzgIzİstan’da önceki gün yapılan Devlet Başkanlığı seçimine ana muhalefet adayı olarak giren eski Başbakan Almazbek Atambayev, seçimlere hile karıştırıldığını ileri sürerek, seçimlerin yenilenmesini istedi.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.