25 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Çocuklar Arda'yı örnek alıyor

Coca-Cola tarafından yaptırılan ''Futbolda Geleceğin Sesi'' araştırmasına göre futbol, çocuklar İçin ''kariyer'' anlamına geliyor.


Riijkard: Arda zor görevi başardı

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Kazakistan'n Tobol takımını 2-0 ile geçerek 3. ön eleme turuna yükselen Galatasaray'da, teknik direkt

DAUM YENİ 11'İNİ KURDU

FENERBAHÇE'DE yeni sezon ve Macaristan'ın Honved takımıyla yapılacak UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçının hazırlıkları, bir günlük iznin ardından


  İstanbul Cup 2009 bugün start alıyor

GARANTI Koza kuruculuğunda, Türk Telekom, Spor Toto ve ENKA'nın ana sponsorluğundaki Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası'nın 5.'si bugün İstanbul'da eleme maçlarıyla başlıyor.


  ERSAN İLYASOVA NBA'E GERİ DÖNDÜ

(A) Milli Erkek Basketbol Takımı'nın kadrosunda bulunan genç oyuncu Ersan İlyasova, 2005 yılında kendisini seçen NBA takımlarından Milwaukee Bucks'a geri döndü.


  ÜLKER MİNİKLER FUTBOL ŞENLİĞİ SONA ERİYOR

ÜLKER ile Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilciliği'nin işbirliğiyle 8-10 yaş grubunda düzenlenen Ülker Mini Minikler Futbol Şenliği, bugün yapılacak kapanış töreniyle sona erecek.


  TELEKOM BAYAN VOLEYBOL BRANŞINI KAPATTI

TÜRK Telekomspor yönetim kurulu, bayan voleybol branşını kapattıklarını açıkladı.


  İLKER ATEŞ HASTANEDE

BEŞİKTAŞ Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Fotomaç gazetesinin Beşiktaş yazarı İlker Ateş'in beyin kanaması geçirdiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ateş'e acil şifalar dileriz'' görüşlerine yer verildi.


  G.Saray'ın yeni rakibi Netanya'yı tanıyalım

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Galatasaray'ın rakibi olan İsrail ekibi Maccabi Netanya, Avrupa kupaları tecrübesi çok az olan bir ekip.


  Serdar taburcu oldu

GALATASARAY'IN UEFA Avrupa Ligi'nde Kazakistan ekibi FC Tobol'a karşı oynadığı maçta başına darbe alarak kafa travması geçiren genç oyuncu Serdar Eylik, taburcu oldu.


  Servet: Hazır değiliz

TOBOL maçında takımının ikinci golünü atan Servet Çetin, takım olarak biraz daha zamana ihtiyaçları bulunduğunu söyledi.


  Fatih Belediyesi açıklama gönderdi

23 Temmuz tarihinde bu köşede söz konusu ettiğimiz "Bu parklar ilgi bekliyor" yazımızla ilgili olarak Fatih Belediyesi yetkilileri bir açıklama gönderdi. Açıklamada şu bilgiler verildi:



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.