27 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Honved F.Bahçe'den korkuyor

FENERBAHÇE'NİN UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi olan Macaristan'ın Budapeşt Honved takımının teknik direktörü Tibor Sisa, ''Fenerbahçe dünyanın elit takımlarından biri'' dedi.


Santos: Bana güvenen Daum'a teşekkür ederim

FENERBAHÇE'NİN yeni transferi Andre Dos Santos, yeni formasıyla çıktığı Boluspor maçında gol atmanın sevincini yaşarken, tek bir antrenmana çıkmasına

Cristian: F.Bahçe'de herkes bize kucak açtı

FENERBAHÇE'NİN yeni transferi Cristian Oliveira Baroni, yeni geldikleri Fenerbahçe'de takım içinde herkesin kendilerine kucak açtığını söyledi.


  G.Antep-Almelo maçı yarıda kaldı

YENİ sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Gaziantepspor'un, Hollanda Birinci Ligi ekiplerinden Heracles Almelo ile yaptığı hazırlık maçı, 87. dakikada hakem tarafından tatil edildi.


  Massa'ya ikinci ameliyat

FORMULA 1'de sezonun 10. yarışı olan Macaristan Grand Prix'sinde, önceki gün yapılan sıralama turlarında kaza yapan Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa'nın önümüzdeki hafta bir ameliyat daha olacağı ileri sürüldü.


  BOĞAZ KÖPRÜSÜ'NDE MASA TENİSİ ŞOVU

ASYA ile Avrupa'nın birleştiği Boğaziçi Köprüsü'nde Hong Konglu Ko Lai Chak ile Avusturyalı Werner Schalger gösteri maçı yaptı.


  "ŞALVARLI BADMİNTON" TURNUVASI YAPILDI

MERSİN merkez ilçe Yenişehir Kaymakamlığı'nın organizasyonunda yapılan ''Değirmençay Erik ve Elma Şenliği'' kapsamında ''Şalvarlı Badminton Turnuvası'' düzenlendi. Turnuvaya katılan AK Parti Mersin Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Zafer Üskül, Kaymakam Eyüp Sabri Kartal ile maç yaptı.


  BAYAN VOLEYBOLCULAR MEKSİKA'DA 7. OLDU

15. Dünya Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye, son maçında evsahibi Meksika'yı 30 yenerek yedinciliği elde etti.


  BROOS, TRABZONSPOR'UN OYUNUNDAN MEMNUN

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Hugo Broos, 1 0 kazandıkları Bochum maçı ve 13 gün süren Hollanda kampını değerlendirirken, alınan sonuçlardan ve kamptaki çalışmalardan dolayı çok memnun olduğunu söyledi.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.