27 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

G.Antep-Almelo maçı yarıda kaldı

YENİ sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Gaziantepspor'un, Hollanda Birinci Ligi ekiplerinden Heracles Almelo ile yaptığı hazırlık maçı, 87. dakikada hakem tarafından tatil edildi.

Karşılaşmanın 80. dakikasında Murat Ceylan ve 87. dakikasında ise Ümit Tütünci kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Hollanda'nın Almelo kentindeki Polman Stadı'nda yapılan ve Gaziantepspor'ün üstün oynadığı karşılaşmada, hakem Jansen'in kötü yönetimi nedeniyle gergin anlar yaşandı. Hercales Almelo takımının sezon açılış maçı olan müsabakada, maçın hakemi Jansen'in çaldığı düdükler oyunu gerginleştirdi. Oyunun 80. dakikasında Murat Ceylan'ın rakibine yaptığı faulün ardından Ceylan'a kırmızı kart gösterilmesi ortalığı karıştırdı. Sahaya giren Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceriu, bir yandan oyuncularını engellenmeye çalışırken, diğer yandan da müsabakanın hakemine tepki gösterdi.

Kırmızı_siyahlı futbolcuların hakeme gösterdiği büyük tepki gösterdiği müsabaka, yaklaşık 2 dakika durduktan sonra sürdü. Hakem Jansen, 86. dakikada rakibine arkadan faul yapan Ümit Tütünci'ye de kırmızı kart çıkarınca ortalık yeniden karıştı. Tütünci, kırmızı karta itiraz ederek hakemin üzerine yürüdü. Tütünci'nin eliyle ''hafif temas'' ettiği hakem Jansen, yardımcılarıyla soyunma odasına gitti. Bir süre sonra maçın, hakem tarafından tatil edildiği anons edildi. Skor 0_0 iken 87. dakikada tatil edilen maçta, gurbetçiler ve kimi Hollandalılar arasında yaşanan gerginlik ise güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle büyümeden önlendi.

Murat Atay / Almelo (Hollanda)

27.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Honved F.Bahçe'den korkuyor

  Santos: Bana güvenen Daum'a teşekkür ederim

  Cristian: F.Bahçe'de herkes bize kucak açtı

  Bilica: Gol atmak için sık sık ileriye çıkarım

  G.Antep-Almelo maçı yarıda kaldı

  Massa'ya ikinci ameliyat

  BOĞAZ KÖPRÜSÜ'NDE MASA TENİSİ ŞOVU

  "ŞALVARLI BADMİNTON" TURNUVASI YAPILDI

  BAYAN VOLEYBOLCULAR MEKSİKA'DA 7. OLDU

  BROOS, TRABZONSPOR'UN OYUNUNDAN MEMNUN

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.