30 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

“ALTIN KARAGÖZ” film yarışmasında son günler

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez 2006 yılında organize edilen ve bu yıl dördüncüsü hayata geçirilecek olan ‘Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali’ kapsamında düzenlenen ‘Ulusal Altın Karagöz Uzun Metraj Film Yarışması’na başvurular, 10 Ekim 2009 Cumartesi günü sona erecek.

Türk Sineması’nı desteklemek ve film üretimini teşvik etmek amacıyla düzenlenen ‘Ulusal Altın Karagöz Uzun Metraj Film Yarışması’, bu yıl 2. kez gerçekleştirilecek.

‘En İyı’ler ‘Altin Karagöz’e aday

Bursa’da sinemaseverlerin yoğun ilgisini toplayan ‘Ulusal Altın Karagöz Uzun Metraj Film Yarışması’nda, 2009 yılı yapımı veya 2009 yılı Eser İşletme Belgesi almış olan toplam 12 Türk filmi ‘Altın Karagöz Ödülü’ için yarışacak.

Yarışmaya katılması uygun görülen filmler, Ali Sönmez, Alin Taşçıyan (Sinema Yazarı, SİYAD Üyesi), Ersan Çongar (Bir Film Genel Müdürü), İzzet Günay (Oyuncu), Necip Sarıcı (Yapımcı, Lale Filmin Kurucusu) ve Rıfat Bakan’dan (Bursa Kültür A.Ş. Genel Müdürü) oluşan Festival Danışma Kurulu ve Festival Yönetmeni Ali Çalışır’ın belirlediği ön jürinin değerlendirmesine sunulacak.

Ön elemeden geçen filmler ise 27 Ekim 2009 Salı günü yapılacak basın toplantısında duyurulacak.

BAŞVURULAR İÇİN...

Ödüle değer görülen filmler ve sanatçılar ödüllerini, 20 Kasım 2009 Cuma günü yapılacak ‘Festival Kapanış Gecesi’nde alacak. Yarışmaya katılmak isteyen ve şartnamede belirtilen özelliklere uygun olan film sahipleri, son başvuru tarihine kadar festival merkezine başvurabilecek.

Katılımcılar yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiye, Yarışma Yönetmeliği ve katılım formlarına 0 (224) 253 98 21 numaralı telefon ile festival merkezinden ya da festivalin www.ipekyolufilmfest.com web adresinden ulaşabilecekler.

İLKER KARDAŞ

30.09.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  M. Necati Bursalı duâlarla uğurlandı

  “ALTIN KARAGÖZ” film yarışmasında son günler

  Feretiko bezi yeniden doğacak

  Beş Avrupa şehri, Tophane-i Amirane’de buluşuyor

  GSM’den diksiyon kursu

  Tiyatro, perdelerini yarın açıyor

  ‘’Osmanlı Arşivlerinde Kudüs” Üsküdar’da

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.