03 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

IMF’siz de yola devam ederiz

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, IMF ile anlaşma konusunda, ‘’İnşallah anlaşma sağlanır, ama anlaşma sağlanamazsa da bu dünyanın sonu değildir. Elbette biz IMF ile ya da IMF’siz yolumuza devam ederiz’’ diye konuştu.



Emeklilerden katılım payına dâvâ

Çalışanlardan sonra emekliler de muayenelerde alınan katılım payını yeniden düzenleyen ‘’2008 Yılı Sosyal Sigortalar Kurumu Sağlık Uygulama Tebliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ’’in iptali ve yürütmesinin durdurulması talebiyle Danıştay’da dâvâ açtı.



Patates zam rekortmeni oldu

İTO, Eylül ayında ve yıllık bazda İstanbul’da perakende fiyatları en fazla artan ve azalan maddeleri, fiyat ve artış oranlarıyla birlikte açıkladı. Buna göre, yıllık bazda yaşanan ürün azlığı sebebiyle patates, yüzde 68,77 zam oranıyla rekortmen oldu.



Orka'dan büyük anlaşma

Dünya erkek hazır giyim ve moda sektöründe pek çok başarılı projeye imza atan Orka Group, dünyaca ünlü sanatçı AKON ile işbirliğine girdi.



BAYMAK’tan İran’a ihracat

Baymak Makine San. ve Tic. A.Ş. kurulduğu 1967’den bu yana özellikle kazan ve kat kaloriferinde pek çok ilke imza atmış bir firma.



CeBIT 7 Ekim’de kapılarını açıyor

Avrasya’nIn en büyük iş geliştirme ve teknoloji platformu CeBIT Bilişim Eurasia, onuncu yılında kapılarını, ilk defa, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla açacak.



İGDAŞ’tan ödeme kolaylığı

İGDAŞ, kışın kullanımın artmasına paralel yükselen doğal gaz faturaları dolayısıyla ödeme güçlüğü çeken aboneler için hayata geçirdiği Sabit Ödeme Sistemi’ne bir yenilik daha getirdi.



Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.