03 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Şalit’in görüntüsü yetti

GAZZE Şeridi’nde 3 yıldan fazla süredir bilinmeyen bir yerde tutulan İsrailli asker Gilad Şalit’in hayatta olduğunu gösteren ilk video görüntüleri, Alman arabulucu Ernst Urlau tarafından, İsrailli yetkili Hagai Hadas’a teslim edildi.


Kudüs’te Cuma gerginliği

Kudüs’te, geçen hafta Haremüşşerif içinde yaşanan ve daha sonra Eski Kent içine yayılan çatışmaların gerginliği sürüyor.

Komşu, ‘krizin gölgesinde’ sandık başına gidiyor

Yunanıstan’da 4 Ekim Pazar günü yapılacak erken genel seçimler için siyasî partilerin düzenledikleri seçim kampanyaları sona erdi.


  Obama’dan Gandi’ye yaş günü kutlaması

ABD Başkanı Barack Obama, Hindistan’ın bağımsızlık lideri Mahatma Gandi’yi, doğumunun 140. yıl dönümü dolayısıyla övgüyle andı.


  Hindistan ve İtalya’da sel

HİNDİSTAN'IN güneyinde muson yağmurlarının yol açtığı sel felâketinde ölenlerin sayısının 76’ya yükseldiği bildirildi. Yerel yetkililer, Karnataka eyaletinde 60, Andra Pradeş eyaletinde de 16 kişinin öldüğünü belirtti.


  Pasifik’te, yeni deprem

PASİFİK’TE önceki gün meydana gelen 8 büyüklüğündeki depremin ardından, dün de Tonga ve Samoa Adaları açıklarında 6,3 büyüklüğünde sarsıntı yaşandı.


  Parma Tayfunu tehdit ediyor

FİLİPİNLER'E yaklaşan Parma tayfununun, rüzgârların en fazla etkileyeceği bölgelerde yaşayan 1,8 milyon kişiyi tehdit ettiği bildirildi.


  Ketsana, Laos’u da vurdu

FİLİPİNLER, Vietnam ve Kamboçya’yı yerle bir eden Ketsana Kasırgası Loas’ta 16 can aldı. Laos Kızılhaçından Dr. Bountheung Menvilay, kasırganın yol açtığı ani su baskınları sebebiyle ülkede 16 kişinin öldüğünü belirtti.


  Maocu gerillalar köylüleri katletti

HİNDİSTAN'IN Bihar eyaletinde Maocu gerillaların 5’i çocuk 16 köylüyü öldürdüğü bildirildi.


  Endonezya’da bilânço, 1100

BİRLEŞMİŞ Milletler (BM) İnsanî İşler Sorumlusu John Holmes, Endonezya’nın Sumatra adasındaki Padang şehrinde önceki gün ve dün meydana gelen depremlerde ölenlerin sayısının 1100 olduğunu açıkladı.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.