03 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Çocuklar şampiyonluğa inanıyor

FENERBAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli takımın Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğun en önemli adayı olduğunu söyledi.


ARDA: ÇOK İYİ OYNUYORUZ

UEFA Avrupa Ligi (F) Grubu ikinci maçında Sturm Graz ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da Arda Turan korkulacak bir durum olmadığını söyledi.

F.Bahçe lige döndü

UEFA Avrupa Ligi'nde Moldova'nın Sheriff takımını 1-0 yenen Fenerbahçe, ara vermeden Turkcell Süper Lig'de kendi sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı


  K.Burgaz'da bugün imza dağıtacaklar

FENERBAHÇELİoyuncuların bazıları, bugün Kemerburgaz'da hizmete girecek Fenerium Mağazası'nın açılışına katılarak imza dağıtacaklar.


  MORALSİZ BEŞİKTAŞ DENİZLİSPOR'U AĞIRLIYOR

TÜRKCELL Süper Lig'nin 8. haftasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, şu ana kadar bu takımla yapılan maçların 34'ünü kazanırken, yeşil-siyahlı ekip ise bu karşılaşmaların 4'ünden galip ayrılabildi.


  HOLOSKO AYAĞINDAN MELİYAT OLDU

BEŞİKTAŞ'IN Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 2. maçında CSKA Mosokva ile oynanan maçta fibula kemiği kırılan Flip Holosko ameliyat oldu.


  "TURKEY 2010.FIBA.COM" SİTESİ YENİLENDİ

GELECEK yıl Türkiye'de düzenlenecek 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası öncesi organizasyonun resmi internet sitesi ''turkey2010.fiba.com'' yenilendi.


   TÜRKCELL SÜPER LİG PROGRAMI


   BANK ASYA 1. LİG'DE BU HAFTA


  Ankara'ya 50 bin kişilik modern stat yapılacak

GENÇLİK ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Başkent Ankara'nın spor tesisi anlamında çehresinin değişeceğini belirterek, 19 Mayıs Stadı'nın yerine 45-50 bin kişilik bir stadın yapılacağı müjdesini verdi.


  Avrasya Maratonu'nda ödül 1 milyon dolar

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla bu yıl 31.'si düzenlenecek Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu, 18 Ekim Pazar günü yapılacak.


  Katılımcılara ücretsiz ulaşım

AVRASYA İstanbul Maratonu'na katılmak isteyen vatandaşlar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yine toplu ulaşımda kolaylıklar sağlanacak.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.