11 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Rijkaard gitmek mi istiyor?

GALATASARAY'DA son dönemde yaşanan puan kayıplarını değerlendiren eski yönetici Fatih Gökşen, çok çarpıcı ifadeler kullandı. Takımda ve teknik direktör Rijkaard'ta motivasyon eksikliği olduğu söyleyen Gökşen, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın Büyükçekmece'de yapılması planlanan tesislerin imza törenine Özhan Canaydın'ı çağırmayarak vefasızlık ettiğini söyledi. Fatih Gökşen, Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem programına birbirinden çarpıcı açıklamalar yaparken, galibiyet serisi bozulduğu için Galatasaray'da motivasyon kaybı ve yorgunluk olduğunu söyledi. Gökşen, "İyi futbolculara ve takıma sahibiz. Kulüp tarihinde görülmemiş bir bütçe ile sezonu açtık. Dünya çapında bir hocayla çalışıyoruz. Üç maçlık puan kayıplarını yorgunluğa bağlıyorum. Galibiyet serisini kaçırdıktan sonra takımda hava bozuldu." diye konştu.

ÜSTÜNEL TAKIMIN HERŞEYİNİ BİLİYOR

Galatasaray Futbol Komitesi Üyesi Huldan Üstünel'in "Takımda motivasyon eksikliği var" açıklamasının hatırlatılması üzerine Gökşen, "Kendisi şube sorumlusu, olayı ve içeriyi en iyi bilen o. Hergün futbolcularla birlikte. Takımda bir yorgunluk ve motivasyon kaybı var. Yönetici arkadaşlar bu kara bulutları hemen dağıtmalı." dedi. Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ta da motivasyon kaybı olduğunu söyleyen Gökşen, ilginç değerlendirmelerde bulundu. Gökşen, şöyle konuştu; "Hocada da bir motivasyon eksikliği var. Görüntüye bakıldığında, Rijkaard'ın saç sakal karışmış, duruşu yorgun ve bıkkın. Milan olayı kafasını karıştırmış, başkanla bu konuyu görüşmüş, dertleşmiş, Milan'a gitmek istemiş olabilir. Milan'ın eski oyuncusu olduğu için Milan gel diyorsa gitmek isteyebilir."

CANAYDIN'A VEFASIZLIK YAPILDI

Galatasaray'ın yeni kamp merkezi için Büyükçekmece Belediyesi ile yapılan protokol sırasında üzüldüğünü söyleyen Gökşen, "Üzüldüğüm tek nokta başkan protokolü imzalarken Özhan Canaydın'ı davet edebilirdi. Etmemesi üzücü oldu. Emeği geçen insanlar tabiki böyle bir davet beklemiştir. Keşke Özhan Canaydın da davet edilseydi çünkü bu projede Canaydın'ın çok emeği vardı" dedi.

11.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Rijkaard gitmek mi istiyor?

  Beşiktaş'ta başkan adayları ısınıyor

  GUİZA'YI AĞLATAN SAKATLIK

  F.Bahçe'de Alex'in veliahtı genç Özer Hurmacı oluyor

  ECZACIBAŞI VOLEYBOL TAKIMI BASINA TANITILDI

  KARADENİZ'DE REKOR DALIŞ DENEMESİ

  BURSA'YI ERMENİSTAN MAÇI HEYECANI SARDI

  SURİYE BAYAN BASKETBOL TAKIMI HOCASI BİR TÜRK

  MASSA'NIN DARBE ALAN SOL GÖZÜ İYİLEŞTİ

  Sivas hocasına kavuşuyor

  "Yıldızlara Giden Yol" TRT 1'de

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.