11 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

F.Bahçe'de Alex'in veliahtı genç Özer Hurmacı oluyor

FENERBAHÇE Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı mücadele için çalışmalarını, A2 takımıyla oynadığı hazırlık maçıyla sürdürdü. Can Bartu Tesisleri'ndeki maçı (A) takım 3-1 kazırken, sarı-lacivertli ekibin golleri genç forvet oyuncusu Furkan'dan geldi. A2 takımının tek golünü ise Doğukan kaydetti. Murat Özcan, Yunus Taşkın ve Serdar Kip hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma 10'ar kişilik kadrolarla oynandı. (A) takımın kardosu Mert, Ali, Deniz, Bekir, Uğur, Mehmet Topuz, Selçuk, Özer, Onur ve Furkan'dan oluştu. A2 takımında ise Ertuğrul, Murat (Dk. 68 Semih), Serhat (Dk. 72 Sertaç), Hasan, Devrimcan (Dk. 72 Erdi), Doğukan, Enis (Dk. 68 Sercan), Barış (Dk. 31 İsmail), Birindar (Dk. 56 Yiğit), Berk (Dk. 72 Berkay) forma giydi. Karşılaşmanın ilk yarısı 9. ve 18. dakikalarda Furkan'ın attığı 2 golle A takımının 2-0 üstünlüğüyle tamamlanırken, ikinci yarıda Furkan 66. dakikada attığı 3. golle takımını 3-0 öne geçirdi. Mücadelenin son golünü A2 takımı adına Doğukan kaydetti.

BREZİLYALILAR OYNAMADI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, A2 takımı karşısında Breziyalı futbolculara görev vermeyip, lig ve Avrupa kupaları mücadelelerinde forma şansı bulamayan oyuncularına yer verdi. Roberto Carlos, Bilica, Vederson ve Cristian maç oynandığı sırada diğer sahada Roland Koch yönetiminde istasyon çalışmalarıyla yoğun tempoda geçen bir çalışma yaptı. Tedavisi süren Deivid ile Alex de antrenman ve maçta yer almazken, Alex salondaki çalışmasının ardından saha kenarında bir süre mücadeleyi izledi. Futbol Altyapı Koordinatörü ve Fenerbahçe A2 Takımı Teknik Direktörü Şenol Çorlu da hazırlık mücadelesinde takımının başında yer aldı.

ÖZER, ALEX'İN YERİNDE

Sarı-lacivertli ekipte, hazırlık mücadelesinde Özer Hurmacı, Alex'in misyonunu üstlendi. Özer hareketli oyunu ve paslarıyla dikkati çekerken, 3 gole imza atan Furkan'ın yanı sıra orta alanın solunda görev yapan Onur, performanslarıyla beğenilen isimler oldu.

11.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Rijkaard gitmek mi istiyor?

  Beşiktaş'ta başkan adayları ısınıyor

  GUİZA'YI AĞLATAN SAKATLIK

  F.Bahçe'de Alex'in veliahtı genç Özer Hurmacı oluyor

  ECZACIBAŞI VOLEYBOL TAKIMI BASINA TANITILDI

  KARADENİZ'DE REKOR DALIŞ DENEMESİ

  BURSA'YI ERMENİSTAN MAÇI HEYECANI SARDI

  SURİYE BAYAN BASKETBOL TAKIMI HOCASI BİR TÜRK

  MASSA'NIN DARBE ALAN SOL GÖZÜ İYİLEŞTİ

  Sivas hocasına kavuşuyor

  "Yıldızlara Giden Yol" TRT 1'de

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.