18 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

G.Saray 104. kuruluş yılını kutladı

GALATASARAY Spor Kulübü'nün 104. Kuruluş Yıldönümü Wow İstanbul Otel'de Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Yönetim Kurulu Üyeleri, sporcuları, idarecileri ve çalışanlarının katıldığı bir gece ile kutlandı. Sunuculuğunu Ceylan Saner'in yaptığı gecede, Galatasaray Spor Kulübü'nde profesyonel ve amatör olarak spor yapan tüm sporcular ve Galatasaray Kulübü'nde çalışan tüm personel yer aldı. Galatasaray'ın 104 yıllık tarihini anlatan fotoğrafların ve görüntülerin yer aldığı salonda verilen yemek ile başlayan gece Başkan Adnan Polat'ın konuşması ile devam etti. Polat, gecede yaptığı konuşmada; küçük, büyük tüm sporcular ve kulüp çalışanları ile bir arada olduklarını belirterek, geceye katılan tüm konuklara teşekkür etti.

ÖZAYDIN HASTA OLDUĞU İÇİN GELEMEDİ

Geceye rahatsızlığı nedeniyle katılamayan eski başkanlardan Özhan Canaydın ve geçirdiği kaza nedeniyle gecede yer alamayan eski başkanlardan Mehmet Cansun ile geceye katılamayan diğer duayenlerin de kalplerinin kendileri ile olduğunu bildiklerini belirten Adnan Polat, bu camianın mensubu olduğu için gurur duyduğunu söyleyerek sözlerini noktaladı. Başkan Adnan Polat'ın konuşmanın ardından Galatasaray Spor Kulübü'nün çeşitli branşlarda kazandığı kupalar, Galatasaray takımlarında kaptanlık yapan sporcular tarafından sahneye getirilerek kaidelere yerleştirildi. Daha sonra bu kupaların kazanılmasında büyük emekleri geçen Başkan Adnan Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri kupalarla birlikte basın mensuplarına fotoğraf verdiler. Görkemli gecenin son bölümünde ise Başkan Adnan Polat ve Galatasaray Spor Kulübü'nde başkanlık görevinde bulunmuş olan Selahattin Beyazıt, Ali Uras, Ali Tanrıyar, Alp Yalman ve Faruk Süren sahneye gelerek 104. yıl pastasını kestiler. Selahattin Beyazıt, 104. yıl pastasının kesilmesinin ardından yaptığı konuşmada, bu geceye bakıldığında söylenecek tek sözün olduğunu belirterek, "İşte Galatasaray ve Galatasaraylılık budur" dedi.

G.SARAY KÜRESEL BİR MARKA OLDU

Bu kadar görkemli bir toplantının tertip edilmesi nedeniyle başta Başkan Adnan Polat olmak üzere emeği geçenlere teşekkür eden Beyazıt; Galatasaray Lisesi'nin Türkiye'nin dünyaya açılan aydınlık penceresi, Galatasaray Spor Kulübü'nün de aynı şekilde sporda dünyaya açılan aydınlık penceresi olduğunu söyledi. Galatasaray'ın bir spor kulübünden çok daha fazlasını olduğunu ifade eden Beyazıt, "Çünkü bugün dünyanın hangi köşesine giderseniz gidin, Türkiye denilince Galatasaray'ın adı anılır. Küreselleşme çağında, Galatasaray küresel bir marka olmuştur" diyerek sözlerini noktaladı.

18.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  YÜZBİNLER BUGÜN KOŞUYOR

  G.Saray 104. kuruluş yılını kutladı

  Ali Sami Yen'de derbi heyecanı

  Arda: Millî Takımın başına yerli teknik direktör gelsin

  Lider F.Bahçe G.Antep önünde

  SCHUMACHER ENGELLİLER İÇİN TURNUVA DÜZENLEDİ

  ANTALYASPOR'A İLK CİDDİ SABİT GELİR KAYNAĞI

  ATLI OKÇU VE CİRİTCİLER SİVAS'TA BULUŞTU

  BAYANLARDA EN BÜYÜK KUPA MAÇI 21 EKİM'DE

  ANTALYA-DİYARBAKIR MAÇI İÇİN SIKI TEDBİRLER ALINDI

  MAHKUMLAR ŞÖHRETLERLE MAÇ YAPMA KEYFİNİ YAŞADI

  TÜRKCELL SÜPER LİGDE BUGÜN

  BANK ASYA 1. LİGDE BUGÜN

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.