22 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Colman: Karamsarlığa gerek yok

TÜRKCELL Süper Lig'de 12 puan ile 9. sırada bulunan Tabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, kimsenin asla karamsarlığa kapılmaması gerektiğini söyledi.

Bordo-mavili takımda 5 gol, 4 asist ile bu sezonun en verimli oyuncusu olan Gustavo Colman, kulübün internet sitesinde açıklamalarda bulundu. Bu sene lige Sivasspor galibiyetiyle çok iyi bir başlangıç yaptıklarını anımsatan Colman, ''Sonrasında büyük bir hataya düştük. Lige yeni yükselen Diyarbakırspor ve Manisaspor'u farkında olmadan küçümsedik. Bu takımları küçümsememizin faturasını ağır bir biçimde ödedik'' dedi. Günümüz futbolunda takımlar arasında derin uçurumların bulunmadığını ifade eden Colman, ''Ardından o maçlardaki kadar kötü oynamadık ve yavaş yavaş ayağa kalkmaya başladık. Geçtiğimiz sezon zirveyi kovalayan Sivasspor, şimdi ligin dibinde. Bu da şunu gösteriyor, futbolda her şey mümkün. İyiyken kötü, kötüyken iyi olabilirsiniz. Asla karamsarlığa kapılmamak gerekiyor. Azimli ve istekliyiz. Şu an belki gerideyiz ama ileride yukarı çıkabiliriz. Bunu sonuna kadar kovalayacağız'' diye konuştu.

Colman, özellikle Galatasaray karşısında çıkardıkları oyun sonrası iyimser olduğunu kaydederek, şöyle devam etti: ''Kendimizi oyunun içinde tutuyoruz, rakiplere karşı çok ciddi bir direnç gösteriyoruz. Bazen büyük şanssızlıklar da yaşıyoruz. Şanssız goller yiyoruz ve net golleri kaçırıyoruz. Daha işin başındayız. Oynayacağımız birçok maç var. Ligin zirvesine geri dönebilme imkanımız bulunuyor. İlk yarıyı mümkün olduğu kadar tepede tamamlayıp, ikinci yarıda Avrupa kupalarını ve şampiyonluğu tekrar zorlayacak potansiyelimiz halen var.''

Arjantinli oyuncu, 4-3 kaybettikleri Galatasaray maçını yüksek bir ritimde oynadıklarını, karşılaşmada 2-0 yenik duruma düşmelerine rağmen dirençlerini hiç kaybetmediklerini kaydederek, şöyle konuştu: ''İlk yarının son dakikalarında farkı bire indirince iyiden iyiye oyuna döndük. İkinci yarının başında benim attığım golle de eşitlik sağladık. Bu gol sonrası maçı kazanacağımıza dair olan inancımız müthiş bir derecede arttı. Herkesin gördüğü gibi o andan itibaren oyunun iki kırılma noktası vardı. İlki Serkan'ın kaçırdığı gol, ikincisi ise yine Serkan'a yapılan müdahale ve çalınmayan penaltı. Bunlar maçı bambaşka noktalara taşıyabilirdi."

22.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  UEFA'DA ZAFER BİZİM OLSUN

  Broos koltuğunu korudu

  Colman: Karamsarlığa gerek yok

  Türkiye 2016'nın en iddialı adayı

  EFES AVRUPA LİGİNDE RYTAS'A KONUK OLUYOR

  17 YAŞ ALTI MİLLİ TAKIMI NİJERYA'YA GİTTİ

  SAÇINI BOYAYAN, KÜPE TAKAN SPORCULARA CEZA

  RONALDO BREZİLYA'DA FUTBOLA VEDA EDECEK

  ESKİŞEHİRSPOR TİTA İÇİN CEVAP BEKLİYOR

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.