03 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Aydi Ayakkabı 42’inci şubesini Çorlu’da açtı

AYDİ Ayakkabı İndirim Marketleri`nin 42. şubesi Çorlu Kipa Alışveriş Merkezi`nde (AVM) açıldı. Küresel kriz sebebiyle dünyanın en büyük ve köklü şirketleri kapanırken veya küçülürken Türk işadamları ise krizi fırsata çeviriyor.

İşsizliğin en büyük problem olduğu şu günlerde yeni iş ve aş kapısı açıyorlar. Ayakkabı sektörünün 23 yıllık tecrübeli ismi Bekir Aydın ortaklığı ile kurulan Aydi Ayakkabı, büyümeye devam ediyor. Aydi Ayakkabı İndirim Marketleri’nde satılan ayakkabılar yüzde yüz kendi üretimleri. Şu ana kadar 41 mağazası olan Aydi Ayakkabı İndirim Marketleri, önceki gün gelişen sanayisi ile önemli bir merkez haline gelmeye başlayan Çorlu Kipa AVM`de 42`inci mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Açılış sebebiyle 1 TL’ye ayakkabı satılacağını duyan vatandaşların vatandaşların akın etmesi sebebiyle izdiham kaçınılmaz oldu. Reyonlardaki ayakkabıları almak için adeta birbirleriyle yarışan vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu.1 TL`ye ayakkabı fırsatını kaçırmak istemeyen vatandaşların kucak dolusu ayakkabı almaları dikkat çekti. Kucaklarına ayakkabıları dolduran vatandaşların görüntüleri renkli sahnelere neden oldu. 1 TL’den satılan 100 çift ayakkabı kısa sürede tükendi. Kaliteli ve uygun fiyata ayakkabı gören vatandaşlar hem kendilerine hem çocuklarına kışlık ayakbı ve bot aldı. Vatandaşlar, kalitesi iyi, fiyatı uygun olan Aydi Ayakkabı’nın Çorlu’ya gelmesinden memnun olduklarını söyledi.

30 BİN TL’YE ANAHTAR TESLİMİ MAĞAZALAR KURUYOR

`30 bin TL`ye iş kurma fırsatı ayağınıza geldi` sloganıyla Türk girişimcilerine karlı bir yatırım kapısı açan firma; konsept içerisinde standından dekorasyonuna, bay, bayan, çocuk ayakkabı çeşitleri, insert, reklam, tanıtım hizmetleri ile birlikte anahtar teslim mağaza kuruyor.

2014 YILINA KADAR 500 MAĞAZA

Firma, 2014 yılına kadar 500 mağaza açmayı hedefliyor. Bugün Çorum’da 43’üncü şubesini açacak olan firma, önümüzdeki günlerde de Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Erzurum, Gebze, Isparta, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Malatya ve Tokat’ta yeni mağaza açılışlarına hazırlanıyor.

03.11.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Başlıklar

  Avrupa’ya bağımlılık azaldı

  Aydi Ayakkabı 42’inci şubesini Çorlu’da açtı

  Domuz gribi sarımsağa olan talebi arttırdı

  Balıkta buruk sezon

  100 bin işletmeye 2,5 milyar liralık kredi

  Karşılıksız çekler sıkıntı oluşturacak

  CIT iflas bayrağını çekti

  YENİ PAZARLAR, KRİZİ ATLATMASINA DA KATKIDA BULUNUYOR

  Unutulan A harfi 14,5 milyon dolar zarara uğrattı

  Türk Emekli-Sen: Emekli açılımı yapılmalı

  Olay Medya ihalesi 24 Kasım’da yapılacak

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.