03 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Yarım asırlık mahçubiyet



Peygamberimizin hayatı filme çekilecek

KATARLI medya firması Elmur Holding’in, Hazreti Muhammed ile ilgili film için görüşmeler yaptığı bildirildi. Elmur Holding, “The Lord of the Rings” ve “The Matrix” filmlerinin yapımcısı Barrie Osborne tarafından da desteklenen filmin 150 milyon dolara mal olacağını ve çekimine 2011 yılında başlanacağını kaydetti.



Kitabını satmak için kapı kapı dolaşmış

DÜNYADA satış rekorları kıran ve Türkiye’de 50’nin üzerinde baskı yapan “Olasılıksız” kitabının yazarı Adam Fawer, kitabını yayınlatabilmek için birçok yayıncıyı dolaştığını söyledi.



Kur’ân bülbülleri Konya’da yarışacak

SİVİL toplum kuruluşları tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i ve mealini güzel okuma yarışması Konya finali 15 Kasım 2009 Pazar günü yapılacak.



Edirne’ye 10 ayda 2.5 milyon turist geldi

EDİRNE Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Özcan, Edirne’de konaklama sıkıntısı olduğunu belirterek, ‘’Antalya veya İstanbul’a gelen turistleri Edirne’ye çekmek istiyorsanız o bölgelerin turistlere verdiği hizmeti mutlaka bölgenizde vermek zorundasınız’’ dedi.



“Londra’da Türk Olmak” dizi oldu

LONDRA’YA gelen Türklerin yaşadığı sorunlar, komedi dizisine konu oldu. Bir televizyon kanalının Avrupa ekranlarında yayına girecek “Londra Londra Olalı” adlı diziyle ilgili dün akşam Özer Restoran’da basın tanıtımı yapıldı.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.