04 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Ressamın “Türkiye Mevsimi” çıkarması

Ünlü ressam Metin Asağ, Fransa’da “Türkiye Mevsimi” faaliyetleri çerçevesinde ‘Les turcomanies de Metin Asag’ konulu resim sergisini açtı.



Cafcaf, bu ay “ıslak imza”ya odaklandı

“CAFCAF bayilerde! Abone olmayın, bayiden alın” sloganını kullanan Cafcaf, biraz yorulmanızı çünkü buna değeceğini söylemek istiyor. Zaten aydan aya gideceksiniz.



Radyo programcılığı ve dinleyiciler

BİR radyo programcısını motive eden en önemli şey sanırım dinlendiğini bilmek, dinleyicisinin ilgisi ve katkısıdır. Geçmişten bugüne radyolarda yaptığım program kayıtlarını arşivimde saklarım.



Hanende ile tekrar Bizim Radyo’dayız

UZUNCA bir aradan sonra Hanende ile tekrar Bizim Radyo’dayız. Her hafta Cumartesi günleri akşam saat 21:00 – 22:00 saatleri arasında 104.4 frekansında Bizim Radyo’nun değerli dinleyicileri ile buluşmaya başladık.



Kaliteli bir müzik programı: Bir Şarkısın Sen Kanal 24’te

KANAL 24’te uzun bir süredir yayınlanan güzel bir müzik programı var: Bir Şarkısın Sen.



Yıldırım Gürses CRR’de anılıyor

ELLER Eller, Son Mektup, Yalan Dünya, Aşkın Bahardı, Affetmem Asla Seni, Gurbet O Kadar Acı, Gülmedi Bahtım Yine, Güller Ağlasın gibi Türk filmlerine de hayat veren şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Yıldırım Gürses, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşecek özel bir faaliyetle anılıyor.



Fotoğrafçı gözüyle, Kocaeli

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması Jüri Üyeliği için Kocaeli’ye gelen fotoğraf sanatçıları kentin son yıllarda kabuk değiştirdiğini, çağdaş şehre yakışır bir görünüme büründüğünü belirttiler.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.