04 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

RONALDO TÜRKİ YE HAYRANI

DÜNYANIN ilk objektif klasman sistemi Castrol Rankings'in Kasım ayı sıralamasını açıklayan Real Madrid'in dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo, İngiltere'de top koşturan milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın önümüzdeki aylarda bu sıralamaya girebilecek potansiyelde olduğunu söyledi.


İÇKİ ALEMİ YAPAN 9 BULGARFUTBOLCU KOVULDU

CSKA Sofya Futbol Kulübü Teknik Direktörü Lüboslav Penev, ''içki ve gece hayatı düşkünü'' oldukları gerekçesiyle 4'ü milli toplam 9 futbolcuyu takımda

G.SARAY BÜKREŞ YOLCUSU

GALATASARAY UEFA Avrupa Ligi (F) Grubu'nda Romanya'nın Dinamo Bükreş takımıyla 5 Kasım Perşembe günü oynayacağı karşılaşma için bugün Bükreş'e gidecek


  Mehmet Okur'un 21 sayısı yetmedi

AMERİKAN Profesyonel Basketbol Ligi'ne (NBA), dün sabaha karşı yapılan 5 maçla devam edildi.


  FENERBAHÇE KULÜBÜ: OLAYLI BANT ÇALINDI

FENERBAHÇE Kulübü yönetimi, son günlerde çeşitli internet sitelerinde ve televizyon programlarında Hürriyet gazetesinin yeni spor müdürü Ercan Saatçi ile sanatçı Metin Özülkü'nün bir program çekimi sırasında aralarında yaptıkları konuşmanın medyada yayınlaması üzerine şu açıklamayı yaptı: "FBTV'de Sayın Metin Özülkü'nün hazırlayıp sunduğu Müzik Molası programının 8 Aralık 2006 tarihinde yayınlanan bölümüne Sayın Ercan Saatçi konuk olmuş ve söz konusu diyalog bu programın bant kayıt çekimi sırasında gerçekleşmiştir.


  F.BAHÇE KÜREK TAKIMI ABD'DE BİRİNCİ OLDU

FENERBAHÇE USA Kürek Takımı, New York'ta ''Head of The Fish'' yarışlarında büyükler 4 sınıfında birinci oldu.


  17 YAŞ MİLLİ TAKIMI BAE İLE OYNUYOR

NİJERYA'DA düzenlenen 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nda (D) Grubu'nu ilk sırada tamamlayarak 2. tura yükselen Türk Milli Futbol Takımı, bu turdaki eleme maçında bugün Birleşik Arap Emirlikleri ile karşılaşacak.


  F.BAHÇE ÜLKER CİBONA ÖNÜNDE

BASKETBOL ULEB Avrupa Ligi (A) Grubu'nda yer alan Fenerbahçe Ülker, 3. maçında bugün İstanbul'da, Hırvatistan'ın Cibona Zagreb takımıyla karşılaşacak.


  Daum, Semih ve Özer'i kulübeye mahkûm etmemeli

Fenerbahçe, "geliyorum" diyen tehlikeyi ciddiye almıyor. Gaziantep ve Kayseri deplasmanlarında kaybedilen 5 puan sezon sonunda çok aranacaktır.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.