16 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Sinan’ın son eserine altın iskele

Külliyedeki açılış töreninde konuşan Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Erkmen, Sarkis Zabunyan’ın, Mimar Sinan’ın 16. yüzyılda son yapıtı olan bu eşsiz külliyenin ancak altın bir iskeleyle tamir edilebileceğini, ancak sanatçılar tarafından korunabileceğini anlatmak için eseri meydana getirdiğini söyledi.



ÖNDER’den 50. yıl albümü

Belge niteliğinde birçoÖNDER (İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği) geçtiğimiz günlerde imam hatip liselerinin ve ÖNDER’in 50 yıllık geçmişini anlatan bir kitap-albüm çalışması yayınladı.



Sinema gönüllülerine teşekkür plâketi

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 4. Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali’ne destek veren basın kuruluşları ve firmaların yetkilileri, teşekkür plâketi ile ödüllendirdi.



İsmail Dündar’ın 30. ebru sergisi

EBRU san'atçısı İsmail Dündar’ın 30. kişisel sergisi, Fatih Kalem Güzeli Sanat Merkezi’nde açıldı. Sergide, İsmail Dündar ve öğrencilerinin ebru çalışmalarından oluşan 50 eser izlenime sunuluyor.



Özbek san'atçıdan İstanbul’da minyatür sergisi

ÖZBEK san'atçı Jahongir Ashurov’un minyatür sergisi, bugün Yıldız Sarayı’ndaki Çit Kasrı’nda açılacak.



İstanbul Sanat Fuarı'na hazırlanıyor

CONTEMPORARY İstanbul Sanat Fuarı, 3-6 Aralık tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak. Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Akbank Private Banking sponsorluğunda bu yıl dördüncüsü düzenlenen fuar, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonları’nda gerçekleşecek.



Altın Koza Sanat Festivali başlıyor

ADANA’NIN ikinci büyük san'at faaliyeti niteliği taşıyan ve bu yıl 11’incisi düzenlenen Altın Koza 13 Kare Uluslararası Sanat Festivali bugün başlayacak.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.