28 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Liderler bayram namazındaydı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayram namazını Kocatepe Camisi’nde kılarken, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Antalya’nın Kumluca ilçesindeki Merkez Camisi’nde kıldı. Başbakan Erdoğan, bayram namazı için Eyüp Sultan Camii’ne gitti. CHP Genel Başkanı Baykal, bayram namazını Ümitköy Azmi Beğen Camisi’nde iki torunu ile kıldı. MHP Genel Başkanı Bahçeli, bayram namazı için Gazi Merkez Camii’ni seçti . Liderler bayram namazı sonrası cami çıkışında vatandaşlarla bayramlaştılar..

CumhurbaşkanI Abdullah Gül, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve parti liderleri bayram namazlarını kıldı.

Cumhurbaşkanı Gül, bayram namazını Ankara Kocatepe Camisi’nde kıldı. Namazın ardından camide vatandaşlarla bayramlaşan Cumhurbaşkanı Gül, bütün vatandaşların bayramını kutladığını belirterek, ‘’Bayram demek sevinç, mutluluk, dayanışma demek. Bayram günleri hepimizin kendimizi bir kez daha dinlememiz, gözden geçirmemiz, muhasebe yapmamız gereken günlerdir. İnanıyorum ki bu bayramlar bütün vatandaşlarımıza güzel günler getirecektir’’ diye konuştu.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve oğlu Ahmet Mücahit Arınç, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Ankara Valisi Kemal Önal da bayram namazını Kocatepe Camisi’nde kıldı.

ŞAHİN NAMAZINI ANTALYA’DA KILDI

TBMM Başkanı Şahin, bayram namazını Antalya’nın Kumluca ilçesindeki Merkez Camisi’nde kıldı. Camiye gelişinde Kaymakam Salih Işık ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından karşılanan Şahin, cami çıkışında vatandaşlarla ve kendisini bekleyen gazetecilerle bayramlaştı. Şahin, çocuklara hediye paketleri ve bayram harçlığı verdi.TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ‘’Toplumsal birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirelim. Bayram deyince gönül dünyamdan bu düşünceler geçiyor’’ dedi. TBMM Başkanı Şahin daha sonra Kumluca Belediyesine geçti.

BAŞBAKAN ERDOĞAN EYÜP’TE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Eyüp Sultan Camisi’nde kıldı. Eyüp Sultan Camisi’ne, Kısıklı Mahallesi’ndeki konutundan gelen ve bayram namazından önce sabah namazını da bu camide kılan Erdoğan, daha sonra cami avlusundaki Eyüp Sultan Türbesi’ni ziyaret etti. Ardından cami cemaati ve çevredeki vatandaşlarla bayramlaşan Erdoğan, gazetecilerin de bayramını kutladı. Başbakan Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, İstanbul Valisi Muammer Güler ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da bayram namazını Eyüp Sultan Camisi’nde kıldı.

BAYKAL TORUNLARIYLA GELDİ

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, bayram namazını torunlarıyla birlikte kıldı. Bayram namazını Ümitköy Azmi Beğen Camisi’nde torunları Ali Can ve Mehmet ile birlikte kılan Baykal, namazın ardından cami çıkışında vatandaşlarla ve kendisini bekleyen gazeteciler ile bayramlaştı. Baykal’ın namaz kıldığı camide, vaazı eski Diyanet İşleri Başkanlarından Lütfü Doğan verdi.

BAHÇELİ TÜRKEŞ’İN MEZARINDA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise bayram namazını Gazi Merkez Camisi’nde kıldı. Bahçeli, namazın ardından camiden ayrılırken, bazı vatandaşlarla bayramlaştı. Devlet Bahçeli, daha sonra eski MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etti. Ankara / aa

28.11.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  KARARIN KABUL EDİLEBİLİR YANI YOK

  Milyonlar hacı olmanın mutluluğunu yaşıyor

  Acemi kasaplar hastanelik oldu

  Liderler bayram namazındaydı

  Gerçek ve kalıcı demokrasi

  Türkiye bu engelleri aşar

  Benzin vergisi bütçenin ilâcı

  2010’DA 117 GÜN TATİL YAPACAĞIZ

  Üniversiteler engelsiz olacak

  Dünya Aile Zirvesi Türkiye’de toplanacak

  Kocaeli’nde silâhlı kutlama

  Kamu-Sen: Eğitim sistemi felç olacak

  Kabul edilebilir yanı yok

  Tokat'ta otobüs dereye devrildi: 46 yaralı

  YÖK, itiraz edecek

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl