13 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Güneş'in ilk deplasman sınavı

TÜRKCELL Süper Lig'de bugün deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, yeni teknik direktörü Şenol Güneş yönetiminde, dış sahadaki ilk maçına çıkacak.

Denizli Atatürk Stadında saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Güneş yönetimindeki ilk maçında geçen hafta sahasında Ankaragücü'nü 3-0 yenen bordo-mavililer, deneyimli teknik adam yönetimindeki deplasmandaki ilk sınavını Denizlispor maçında verecek. Teknik direktör Hugo Broos'un görevden alınmasının ardından sportif direktör Ünal Karaman yönetiminde ligin 14. haftasında Eskişehirspor'u 2-1, daha sonra da teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Ankaragücü'nü 3-0 yenerek sahasında 2 hafta üst üste kazanan bordo-mavililer, Denizlispor'u da mağlup etmesi halinde bu sezon ilk kez 3 maç art arda kazanmış olacak. Geçen hafta sonunda lider ile arasındaki puan farkını 7'ye indiren bordo-mavililer, Denizlispor'u da yenerek hem galibiyet serisini sürdürmeyi hem de şampiyonluk yarışından kopmamayı hedefliyor.

90 GÜNLÜK ÖZLEM BİTECEK Mİ?

Trabzonspor, deplasmanda en son galibiyetini ligin 5. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 6-1'lik galibiyetle elde etti. 13 Eylül'de yapılan bu karşılaşmandan sonra bordo-mavililer, dış sahada ligin 7. haftasında Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalırken ligin 9. haftasında Galatasaray'a 4-3, ligin 13. haftasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. Trabzonspor, Denizlispor'u yenmesi halinde 90 gün sonra deplasmanda kazanmış olacak.

AYNI KADRO BEKLENTİSİ

Teknik direktör Şenol Güneş'in geçen haftaki Ankaragücü maçında sahaya sürdüğü ilk 11'e Denizlispor maçında da görev vermesi bekleniyor. Hafta içi idmanlarda da geçen haftaki kadroyu bozmayan Güneş, bir değişiklik yapmaması halinde sahaya Onur, Ömer, Song, Egemen, Cale, Gabriç, Colman, Selçuk, Serkan, Alanzinho, Umut 11'ini sürecek. Trabzonspor'da, sakatlıkları bulunan Yattara, Tayfun ve Zafer Yelen, Denizlispor maçında görev alamayacak.

13.12.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Arda ne oynuyor?

  RİJKAARD SKORA SEVİNDİ

  Güneş'in ilk deplasman sınavı

  BEŞİKTAŞ MANİSA'DA 3 PUAN ARIYOR

  KAYSERİSPOR PUAN PEŞİNDE

  ANTALYASPOR'UN YENİ SPONSORU RİXOS

  G.SARAY'IN RAKİBİ VOLERO ZÜRİH OLDU

  Hidayet'li Toronto sahasında Atlanta'ya yenildi

  KIRIK PARMAKLI KOBE 20 SAYI ATTI

  HAVUZDA 4 TÜRK SPORCU YARI FİNALDE

  2010'UN KURALARI SALI GÜNÜ ÇEKİLİYOR

  G.Saray bu futbolla şampiyon olamaz

  TÜRKCELL SÜPER LİG PROGRAMI

  BANK ASYA 1. LİG PROGRAMI

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl