14 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

F.BAHÇE KÖTÜ GİDİŞE ‘DUR’ DEDİ

TÜRKCELL Süper Lig'de kötü günler geçiren Fenerbahçe, zorlandığı Ankaragücü mücadelesinde son dakikalarda bulduğu golle 3-2 kazanarak, rahat bir nefes aldı. Ligde bundan önceki 3 maçında da yenilen sarı-lacivertli ekip, kötü günleri geride bırakmak adına çıkışa geçeceği maç olarak gördüğü ve 49. dakikada 2-1 yenik duruma düştüğü karşılaşmadan, 87. dakikada Güiza ile bulduğu golle 3 puanla ayrıldı. Ligin 14. haftasında FB Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki seyircisiz maçta Kasımpaşa'ya 3-1 yitiren sarı-lacivertliler, seyircisinden yoksun çıktığı 2. maçında kazanmasını bildi. Maçın büyük bölümünde bulduğu pozisyonlarda etkisiz kalan Güiza, 87. dakikada kaydettiği golle takımına galibiyeti getiren isim oldu. Ankaragücü'nün özellikle ikinci yarıda önemli gol pozisyonları bulduğu mücadelede Fenerbahçe kalesi zor anlar yaşadı.

GALİBİYET HASRETİ SONA ERDİ

Turkcell Süper Lig'de son galibiyetini 10. haftada Galatasaray karşısında derbi mücadelesinde alan sarı-lacivertlilerin 47 günlük galibiyet hasreti sona erdi. 25 Ekim'deki derbi maçtan sonra 11. hafta mücadelesinde Kayserispor ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertli ekip, daha sonra 13. haftada Beşiktaş'a 3-0, 14. haftada Kasımpaşa'ya 3-1 ve 15. haftada Eskişehirspor'a 2-1 yenildi. Fenerbahçe bu süreçte 12. haftayı, Ankaraspor düşürüldüğü için hükmen 3-0 galibiyetle maç yapmadan geçmişti.

FENERBAHÇE'NİN Ankaragücü'nü 32 yendiği karşılaşmada takımının 2 golünü atan Alex de Souza, karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Brezilyalı futbolcu, ''Bu sıkıntılı dönemden çıkmamız için kazanmamız gerekiyordu. Ankaragücü'nün kazanması ya da yitirmesi onlar açısından birşey değiştirmeyecekti. Ancak burada puan bırakmamız bizim açımızdan çok şeyi götürebilirdi. O yüzden güzel futbol ya da kötü futbol hiç farketmez, ne yapıp edip kazanmamız gerekiyordu. Belki olumlu bir oyun ortaya koyamadık ama önemli olan kazanmaktı. Kazandığımız ve bu sıkıntılı dönemden biraz olsun kafamızı çıkarabildiğimiz için çok mutluyuz'' diye konuştu. Takım arkadaşı Özer'in saha içinde elinden gelen herşeyi yaptığını anlatan Alex, ''Özer'in hocamıza da sıkıntı çıkardığını düşünüyorum. Çünkü o kadar iyi oynadıkça, artık bundan sonraki dönemde Özer'in bu takımda yeri olduğunu bilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Bu tatlı bir sıkıntı. Özer, saha içinde elinden geleni yaptı. Ben de gollerimi attığım için mutluyum'' dedi.

14.12.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  F.BAHÇE KÖTÜ GİDİŞE ‘DUR’ DEDİ

  VOLKAN: ÖZER'İN ÇIKARDIĞI TOPU GÖREMEDİM

  TUNCAY ŞANLI YENİ TAKIMINDA SİFTAH YAPTI

  NAİM: 1 MİLYON 250 BİN DOLAR VERİLDİ

  ÖMER AŞIK AMELİYAT OLDU

  HAVUZDA REKOR KIRDIK ELENDİK

  200 METREDE FİNALİ KAÇIRDIK

  ROBERTO CARLOS VEDAYA HAZIRLANIYOR

  GARCİA: TÜRKİYE 2010'DA İLK 5'E GİRER

  Nihayet galip geldi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl