04 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

19-21 Şubat'ta basketbol şöleni var

Basketbolda 2009-2010 sezonu Teknosa Türkiye Kupası organizasyonu 19-21 Şubat tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirilecek.


FUTBOLUMUZUN DEĞERİ DÜŞTÜ

DÜNYANIN en iyi futbol takımları sıralaması Ocak ayı değerlendirmesinde 1 sıra gerileyerek, 11. sıraya düşen Galatasaray, Türk takımları içinde en üst

Federasyon yalanladı

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) bir internet sitesinde yer alan milli takım teknik direktörlüğü ile ilgili habere tepki göstererek, ''Hiddink ile gör


  Liverpool'a Kewell suçlaması

HARRY Kewell'in uzun yıllar menejerliğini yapan Bernie Mandic, İngiliz doktorların Kewell'in Liverpool'da 3.5 yılının boşa gitmesine sebep olduğunu açıkladı.


  Kayseri'de G.Saray'a tepki var

KAYSERİSPOR Kulübü Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Galatasaray karşısında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.


  Fenerbahçe kupada Bursaspor'u ağırlıyor

TÜRKCELL Süper Lig'de Sivasspor'u deplasmanda 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek liderliğini sürdüren Fenerbahçe, bugün Bursaspor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında avantajlı bir skor elde etmek istiyor.


  G.Saray Avrupa'da çeyrek final arıyor

GALATASARAY Bayan Voleybol Takımı, GM Capital Avrupa Challenge Kupası 4. tur rövanş maçında bugün deplasmanda, Çek Cumhuriyeti temsilcisi Kralovo Pole ile karşılaşacak.


   TRT 1'DE BUGÜN


  MANİSASPOR'DA REHA KAPSAL DÖNEMİ BAŞLADI

TÜRKCELL Süper Lig'de 18. haftanın ardından teknik direktör Mesut Bakkal'ın görevden ayrılmasından sonra önceki gün bu göreve getirilen Reha Kapsal, Ege temsilcisini 2000-2001 sezonunda 3. Lig'den 2. Lig'e taşımayı başarmıştı.


  Atina'da 2 kulübün büroları kundaklandı

YUNANİSTAN'IN başkenti Atina'da Panathinakos Atina ile Pire Olimpiyakos Kulüpleri dernek bürolarının hedef alındığı saldırılar düzenlendiği bildirildi.


  İspanya'da lig maçları Pazartesi oynanacak

İSPANYA Profesyonel Futbol Ligi (LFP), yaptığı olağanüstü genel kurul toplantısında, La Liga'da maçların pazartesi günü de oynanmasına karar verdi.


  Ersan 8 sayı üretti, Bucks Magic'e boyun eğdi

NBA'DE Milwaukee Bucks'ın deplasmanda Orlando Magic'e 99-82 yenildiği maçta, milli basketbolcu Ersan İlyasova 8 sayı kaydetti.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl