04 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Liverpool'a Kewell suçlaması

HARRY Kewell'in uzun yıllar menejerliğini yapan Bernie Mandic, İngiliz doktorların Kewell'in Liverpool'da 3.5 yılının boşa gitmesine sebep olduğunu açıkladı.

İngiliz basınına konuşan menejer Bernie Mandic, Liverpool takımı doktorlarını suçlayarak, "Neden İngiltere'de başka bir kulüpte futbolcular böyle sakatlanımıyor ya da Arsenal, Chelsea gibi kulüplerde neden böyle bir sorun yok. Sakat futbolcular neden daha çabuk iyileşiyor?" sorusunu sordu. Bernie Mandic, Liverpool'un İspanyol gölcüsü Fernando Torres'in de uzun zamandır fıtık sorunu yaşadığını ve Kewell'da olduğu gibi Torres'in de kariyerinin kötü etkilenebileceği uyarısında bulundu.

"KIRIK OYUNCAK" ADI VERİLMİŞTİ

Kewell'in tedavi edilme şeklini 'çirkin' olarak ifade eden Mandic, "Etrafınızda olup bitenler bir gün size de çarpar. İngiltere'de insanlar Kewell'a 'kırık oyuncak' derken nasıl iyileştiğini merak ediyorlar şimdi" şeklinde konuştu. Bu arada The Guardian gazetesi, Kewell'in, menajeri Mandic'in sözlerine yorum yapmaktan kaçındığını fakat "Zamanı geldiğinde her şeyi açıklayacağım"dediğini aktardı. İngiliz basını, Kewell'in "Galatasaray'da yeniden doğdum" şeklindeki ifadelerini de sayfalarına taşıdı. Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez'in de Torres'in yokluğundan ve hala iyileşememesinden rahatsız olduğu belirtiliyor. Benitez'in, Torres'in iyileşmemesi üzerine futbolcusu için alternatif bir tedavi yöntemi düşündüğü kaydedildi.

04.02.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  19-21 Şubat'ta basketbol şöleni var

  FUTBOLUMUZUN DEĞERİ DÜŞTÜ

  Federasyon yalanladı

  Anadolu'dan bir şampiyon mutlaka çıkacak

  Liverpool'a Kewell suçlaması

  Kayseri'de G.Saray'a tepki var

  Fenerbahçe kupada Bursaspor'u ağırlıyor

  G.Saray Avrupa'da çeyrek final arıyor

  TRT 1'DE BUGÜN

  MANİSASPOR'DA REHA KAPSAL DÖNEMİ BAŞLADI

  Atina'da 2 kulübün büroları kundaklandı

  İspanya'da lig maçları Pazartesi oynanacak

  Ersan 8 sayı üretti, Bucks Magic'e boyun eğdi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl