05 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Afganistan'da en önemli rol Türkiye'nin

ABD’NİN Afganistan ve Pakistan Özel Temsilcisi Richard Holbrooke, Afganistan’daki Uluslararası Güvenlik Destek Gücü (ISAF) bünyesinde, bu ülkedeki operasyonlar açısından Türkiye’nin oynadığı rolden daha önemli role sahip başka ülke düşünemediğini söyledi.


Netanyahu: Suriye ile görüşmeye hazırım

İSRAİL Başbakanı Binyamin Netanyahu, ülkesi ve Suriye arasında bir yılı aşkın süredir kesik bulunan görüşmelerin yeniden başlamasını sağlayacak bir ar

İran’a nükleer uyarı

ABD Savunma Bakanı Robert Gates, İran’ın nükleer programı yüzünden ağır yaptırımlara açık olduğunu söyledi. Gates, bu yaptırımların bir kısmının BM Gü


  Yuliya Timoşenko: Seçimde hile olmasın

UKRAYNA'DA 7 Şubatta yapılacak ikinci tur devlet başkanı seçiminin adaylarından Yuliya Timoşenko, seçim prosedürlerine ve oy sayımına hile karıştırıldığını düşünmesi halinde halkı sokağa dökebileceği tehdidinde bulundu.


  İsviçre, Guantanamo’dan 2 Uygur’u kabul edecek

İSVİÇRE, ABD’nin terör şüphelilerini tuttuğu Guantanamo üssünden bırakılacak Uygurlardan ikisini ülkesine kabul edeceğini açıkladı.


  Almanya’dan göçler arttı

ALMANYA'DAN göç eden insanların sayısının bu ülkeye göç eden insanlardan daha fazla olduğu bildirildi.


  Kuzey Kore, terör listesine alınmıyor

ABD Başkanı Barack Obama, Kuzey Kore’yi tekrar terörizmi destekleyen devletler listesine almamaya karar verdiğini bildirdi.


  İran’a saldırı, ülkedeki milliyetçiliği tetikler

ABD Merkez Komutanı Orgeneral David Petraeus, İran’a karşı düzenlenecek bir saldırının, bu ülkedeki iktidarın lehine olacak biçimde milliyetçiliği güçlendirebileceğini ve bunun da önceden kestirilemeyecek sonuçlara yol açabileceğini söyledi.


  Rusya-Ukrayna ajan gerginliği

UKRAYNA'NIN 4 Rus vatandaşını ajanlık yaptıkları gerekçesiyle sınır dışı etmesi ve bir Rus vatandaşını aynı suçlamayla tutuklaması, iki ülke arasında gerilime sebep oldu.


  IMF Başkanının gözü Sarkozy’nin koltuğunda

FRANSA'DA 2012 cumhurbaşkanlığı seçimleri için en şanslı adaylar arasında gösterilen Uluslararası Para Fonu Başkanı Dominique Strauss-Kahn, ‘’gerekli şartlar oluştuğunda’’ IMF’deki görev süresinin bitmesini beklemeden aday olabileceği mesajını verdi.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl