12 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

“Et ithal etmeyeceğiz”

Et fiyatlarındaki önlenemeyen atışın arkasında spekülatörlerin bulunduğunu ileri süren Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Türkiye’de yeterince besi hayvanı bulunduğunu, hayvan sayısında bir problem olmadığını savundu. Bakan Eker, et ithalâtını düşünmediklerini ifade ederek, “Et fiyatlarında sun'î fiyat artışı gayretinde olan besiciler var” iddiasında bulundu.



Sağlık Bakanlığı’nda görevli 4/C’lilere sendika yolu açıldı

TÜRK Sağlık-Sen’in açtığı dava sonucunda mahkeme, Sağlık Bakanlığı’nda görevli 4/C’li personelin çalıştığı süre boyunca sendika üyeliğine kabul edilmesine karar verdi.



KAHVECİ: ÖNEMLİ BİR KAZANIM

TÜRK Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci kararın alanında bir ilk olduğunun altını çizerek 4/C’li personelin hak araması noktasında çok önemli bir kazanım elde ettiklerini söyledi.



Kırmızı ette koyunun payı yüzde 20’den 6’ya düştü

KIRMIZI et fiyatlarının artışı ile ilgili tartışmalar sürerken, akademisyenler, konuya güncel olduğu kadar geçmişi de kapsayan daha geniş bir pencereden bakılması gerektiğini savunuyor.



Metrobüs’te bindiğin kadar öde dönemi başlıyor

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, metrobüs zamlarının mahkemece iptalinin ardından yeni bir düzenlemeye gideceklerini açıkladı.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl