12 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Güneş’li Trabzon kaybetmeyi unuttu

TRABZONSPOR, Hugo Broos ile yaşadığı kötü günleri Şenol Güneş’in dönemsiyle geride bıraktı. Bordo-mavili kulübe tekrar dönmesiyle camiaya olumlu bir atmosfer ve hava kazandıran Güneş, hem saha içinde hem de saha dışında yaptığı hamlelerle taraftarının yüzünü güldürüyor.


Şubat Cimbom’a yaramadı

FUTBOLDA ikinci yarıya büyük umutlarla ve 5 kupa hedefiyle başlayan Galatararay’a Şubat ayı yaramadı.

Aklı İngiltere’de

FİLDİŞİ Sahili Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası’na katılan ancak takımı elenmesine karşın kupadan geç dönen ve son dönemde de formsuzluğuyla dik


  Mourinho: Chelsea hâlâ benim taktiğimle oynuyor

İNTER Teknik Direktörü Jose Mourinho (47), Şampiyonlar Ligi 2. turunda karşılaşacakları eski takımı Chelsea’nin ‘’hala kendisinin taktikleriyle oynadığını’’ söyledi.


  Almanya Kupasında yarı finalistler belli oldu

ALMANYA Kupası’nda oynanan çeyrek final karşılaşmalarından sonra Werder Bremen, FC Augsburg, Bayern Münih ve Schalke 04 yarı finale yükseldi.


  F. Bahçe’den Saran’a cevap

FENERBAHÇE Kulübü’nden, eski yönetici Sadettin Saran’ın sahibi olduğu şirket ile kulüp arasında yaşanan ihtilaf konusunda yapılan açıklamada, ‘’Fenerbahçe Spor Kulübü’nün hiçbir başkanının, Sayın Saran tarafından talep ve dava edilen akıl dışı alacak talebini kabul edebilmesi mümkün olmayıp, başkan kim olursa olsun böyle bir durum karşısında davalık olmak kaçınılmazdır’’ denildi.


  Demirören, taraftarla arasını düzeltmeli

BEŞİKTAŞ'IN eski menajeri ve futbol yorumcusu Sinan Engin, siyah-beyazlı kulüpte başkanlık görevine yeniden seçilen Yıldırım Demirören’in, Beşiktaş taraftarlarıyla arasını düzeltmesi gerektiğini söyledi.


  Belediyede kupa üzüntüsü

ZİRAAT Türkiye Kupası’nda bir ilki gerçekleştirerek çeyrek finale yükselme başarısı gösteren İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da Trabzonspor maçının üzüntüsü yaşanıyor.


  Mehmet Özdilek: Yarı finali hakettik

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, hak ederek yarı finali ceplerine koyduklarını söyledi. Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’ı eleyerek yarı finale yükselen Antalyaspor, Turkcell Süper Lig’de sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.


  Sivas’ın kritik sınavı

LİGDE geçen hafta Denizlispor’u yenerek moral bulan Sivasspor, bu hafta da düşme potasındaki rakiplerinden Diyarbakırspor’a karşı dış sahada kritik bir sınav verecek.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl