14 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

ALEX LİGİN EN İYİ 11'İNİ SEÇTİ

FENERBAHÇE Futbol Takımı'nın kaptanı Alex de Souza, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'la yaptıkları rövanş maçında, ilk maçın avantajını değerlendirdiklerini söyledi.

Fenerbahçe TV'de yeni yayınlanmaya başlanan Feronline programının ilk konuğu olan Alex, taraftarların, takım arkadaşlarının ve gazetecilerin sorularını cevapladı. Bursaspor karşısında turu, ilk maçta aldıkları skorla geçtiklerini kaydeden Alex, ''Dünkü maçın ilk 10 dakikasında iyi oynadık, ancak sonra Bursaspor daha iyi bir oyun sergiledi. Karşımızda istekli bir takım vardı. Biz ilk maçın avantajını değerlendirdik. Tur atladık, ama daha iyi olmalıyız''dedi. Bir soru üzerine, isabetli pas atabilmesini salon futbolu oynamış olmasına bağlayan Brezilyalı futbolcu, şunları kaydetti:

UEFA'DA ŞAMPİYON OLABİLİRİZ

''Salon futbolu, çim futbolundan daha değişik. Oyun daha hızlı akar. Salon futbolu beni daha fazla geliştirdi. Hızlı düşünme ve asist yapma yeteneğim arttı. Aynı zamanda arkadaşlarınız olan forvet oyuncularıyla uzun süredir beraber oynuyor olmanız da önemli.'' Alex, solak olduğu halde sağ ayağını da iyi kullanıyor olmasının bir nedeninin salon futbolu oynaması olduğunu, ancak babasının ''İyi bir futbolcu olmak istiyorsan iki ayağını da kullanmalısın'' şeklindeki yoğun ısrarının da bu özelliğini geliştirmesinde etken olduğunu dile getirdi. Alex, UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon olma ihtimalleri bulunduğunu, ancak kadroyu iyi kullanmamalarının dezavantajları olduğunu ifade etti. Alex, ''Hakemler neden Fenerbahçe'ye daha rahat kart çıkarıyor?'' şeklindeki soruya, ''Hakemler hakkında konuşmamayı tercih ediyorum. Hakem kuralları dünyada farklı, Türkiye'de daha da farklı. Bu soruyu cevaplarken daha sert bir üslup kullanmamak için konuşmamayı tercih ediyorum'' cevabınıı verdi.

14.02.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  ALEX LİGİN EN İYİ 11'İNİ SEÇTİ

  VOLKAN DEMİREL TARTIŞMASIZ TÜRKİYE'NİN EN İYİ KALECİSİ

  ÖZER HURMACI DÜNYA ÇAPINDA YILDIZ FUTBOLCU OLACAK

  Tarihî All-Star maçı yarın

  Trabzonspor'da Burak Yılmaz'a gecikmeli imza töreni yapıldı

  Lider F.Bahçe Manisa'dan galibiyetle dönmek istiyor

  Yabancı antrenör tartışması boksa da sıçradı

  Gürcü kızakçı kaza sonucu sürat pistinde öldü

  Potada Efes ile F.Bahçe Ülker Abdi İpekçi'de karşılaşıyor

  Grekoromen Dünya Kupası'nda Macaristan'ı 6-1 yendik

  TÜRKCELL SÜPER LİG'DE BU HAFTA

  BANK ASYA 1. LİG'DE PROGRAM

  Rijkaard hatada ısrar ederse şampiyonluk da gider

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl