14 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Tarihî All-Star maçı yarın

59. kez düzenlenecek NBA All-Star karşılaşması, Dallas'ta yeni açılan 80 bin kişilik Cowboy Stadyumu'nda, dünya basketbolunun en büyük yıldızlarını karşı karşıya getirecek.

Karşılaşma için özel olarak düzenlenen Dallas'taki Amerikan futbolu stadyumu, 80 bin kişiye basketbol mücadelesini yerinde izleme fırsatı sunarak, bu alanda NBA ve dünya basketbolu tarihine geçecek. Texas eyaletinin Dallas şehrinde, pazartesi sabaha karşı 03.00'de oynanacak karşılaşmanın tüm biletlerinin satıldığı belirtilirken, mücadelenin oynanacağı şehirde otellerin doluluk oranının yüzde yüz olduğu öğrenildi. NBA'de seyirci rekorları, All-Star mücadelesinde 1989 yılında 45 bin seyirci ile Houston Astrodome'a, normal sezon karşılaşmasında da 62 bin seyirci ile Michael Jordan'lı Chicago Bulls ile Atlanta Hawks'ın 1998'deki Georgiao Dome karşılaşmalarına aitti. Bu alanda 80 bin kişi ile yeni rekora imza atacak Dallas Cowboy Stadyumu, Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA'in 24 yıldızını, doğu ve batı karması olarak karşı karşıya getirecek.

KOBE BRYANT SAKATLANDI

Ligin en önemli yıldızlarından olan Kobe Bryant, geçen hafta sakatlandı ve 59. All-Star mücadelesinde batı takımının formasını giyme şansını kaçırdı. Doğu takımında LeBron James, Dwyane Wade, Kevin Garnet, Dwight Howard, Paul Pierce, Chris Bosh, Allen Iverson, Al Horford, Joe Johnson, Rajon Rondo, Derrick Rose ve Gerald Wallace, Batı'da ise Carmelo Anthony, Tim Duncan, Dirk Nowitzki, Pau Gasol, Stev Nash, Brandon Roy, Kevin Durant, Amar'e Stoudemire, Deron Williams, Jason Kid, Chris Paul, Chauncey Billups, Chris Kaman ve Zach Randoplh yer alacak. NBA taraftarlarının seçtiği All-Star oyuncuları arasına bu yıl, Amerikan Profesyonel Ligi'nde forma giyen Türk basketbolcular katılma şansı elde edemedi. Türk basketbolculardan Mehmet Okur daha önce All-Star'a seçilmişti. Sahada Doğu takımının başında Orlando Magic'in antrenörü Stan Van Gundy, Batı ekibinde ise Denver Nuggets'ın antrenörü George Karl olacak.

14.02.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  ALEX LİGİN EN İYİ 11'İNİ SEÇTİ

  VOLKAN DEMİREL TARTIŞMASIZ TÜRKİYE'NİN EN İYİ KALECİSİ

  ÖZER HURMACI DÜNYA ÇAPINDA YILDIZ FUTBOLCU OLACAK

  Tarihî All-Star maçı yarın

  Trabzonspor'da Burak Yılmaz'a gecikmeli imza töreni yapıldı

  Lider F.Bahçe Manisa'dan galibiyetle dönmek istiyor

  Yabancı antrenör tartışması boksa da sıçradı

  Gürcü kızakçı kaza sonucu sürat pistinde öldü

  Potada Efes ile F.Bahçe Ülker Abdi İpekçi'de karşılaşıyor

  Grekoromen Dünya Kupası'nda Macaristan'ı 6-1 yendik

  TÜRKCELL SÜPER LİG'DE BU HAFTA

  BANK ASYA 1. LİG'DE PROGRAM

  Rijkaard hatada ısrar ederse şampiyonluk da gider

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl